Inhaalprogramma- Warmunda is de enige regioclub die in actie komt komend weekend. De Warmonders begonnen het seizoen een week later, omdat het openingsduel tegen WIK direct werd afgelast. Daarna kwam de ploeg van Alan Campfens moeizaam op gang, maar ondertussen lijkt de blauw-witte trein op de rails te zijn gekomen.

Afgelopen zondag werd Houtwijk verslagen met 3-1. Warmunda had een 2-0 voorsprong en kreeg kansen om de opponent verder te kraken, Tien minuten voor tijd viel de treffer aan de andere kant en daardoor werd het weer onrustig bij de gastheer. Begrijpelijk, want in de voorbije weken werd al eerder een voorsprong verspeeld. Zo lag Escamp al op apengapen en hing ook Roodenburg in de touwen, maar in beide gevallen morste Warmunda alsnog twee punten. Niels Dijkstra, sterk spelend, stond echter op en bracht Warmunda de definitieve zege.

Zo inden Campfens en zijn mannen acht punten uit de laatste vier wedstrijden. Niet verkeerd op zich, maar het hadden er twaalf kunnen en moeten zijn. Ondertussen wacht de Overbos-brigade nog op de terugkomst van sterkhouders als Vincent Solleveld, Patrick Kalkema en Nick Smith. Warmunda is echter voorzichtig met het brengen van deze mannen, maar zeker is wel dat de ploeg er sterker op zal worden. Voorlopig wordt ingezet op een verbetering van de positie op de ranglijst. Mocht WIK worden verslagen dan rukken de Warmonders op naar de zesde plaats. Willen Is Kunnen heeft op dit moment twee punten minder verzameld. Afgelopen zondag won SVH in een doelpuntenfestijn met 4-6 van de ploeg die de thuiswedstrijden afwerkt nabij het Oude Zuiderpark.