Zaterdag 22 augustus zijn de nieuwe kleedkamers van sportvereniging Warmunda officieel geopend. Een parachutist landde precies bij de nieuwe kleedkamers en overhandigde jeugdleden Manu Kluin en Tim van Leeuwen een voetbal en een handbal, waarmee beiden een doelpunt scoorden. In toespraken van Wethouder Bas Brekelmans, Jan van Winsen van de stichting Exploitatie Sportaccommodatie Overbos en voorzitter Matthieu van Winsen van sv Warmunda werd de totstandkoming toegelicht. In opdracht van de stichting heeft de aannemer Johlex Bouw in het voorjaar en de zomermaanden van dit jaar een achttal nieuwe kleedkamers gebouwd.

Warmunda opening kleedkamers 2

Na de officiële opening hebben de jeugdleden een trainingssessie onder leiding van Rob Jonkman van Play2Improve gehad. De oudere leden van Warmunda speelden een onderling toernooi. Ook de traditionele strijd om de Bart Schavemaker-penaltybokaal werd gespeeld. Winnaar dit jaar was Ties van Dam.

Met de oplevering van het kunstgras in 2014 en de nieuwbouw van kleedkamers nadert de voltooiing van de modernisering van het sportpark Overbos. De laatste stap is de verbouw van de oude opstallen. De oude kleedkamers worden omgebouwd tot kantoor, besprekings- en opslagruimte.

Warmunda opening kleedkamers