Nadat Pieter van Schie de afgelopen jaren als spits, mid-mid, laatste man en zelfs als keeper heeft gefungeerd bij onze studentenvoetbalvereniging, gaat hij op 23 mei zijn kicksen aan de wilgen hangen. Dit zal hij doen na de wedstrijd van Team Pieter tegen de Football Factory Allstars die om 19.00u aanvangt op ons sportcomplex.

 

Pieter is een van de oprichters van Football Factory, een club die in 2008 het levenslicht zag. In dat seizoen kwam Football Factory voor het eerst uit in een standaardklasse. Ondertussen is de vereniging tot flinke wasdom gekomen en zijn er al zeven seizoenen afgewerkt aan de Leidse Universitaire Sporthallen, waar vorig seizoen zelfs een nieuw complex werd opgetrokken. Aan dit alles heeft Pieter van Schie, die jarenlang eerder een doelpuntenmachine was voor Lugdunum, een grote steen bijgedragen. Daarvoor is de club hem enorm dankbaar. Van Schie blijft wel verbonden aan de club, maar het actief voetballen zal hij dus voor gezien houden.

 

Pieter van SchieVrienden, kameraden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om komende zaterdagavond aanwezig te zijn. Van Schie komt een grote belangstelling toe. Naar wij hebben begrepen zal ook de regionale voetbalwebsite Leidenamateurvoetbal.nl van de partij zijn om het een en ander vast te leggen. Ook dat wordt zeer op prijs gesteld.

 

Nog even het programma voor zaterdag 23 mei:

17.30 start receptie
19.00 LVV Football Factory All Stars v. Pieter & Friends
20.30 Afscheid en borrel

.