woensdag, april 24, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenKoetshuis Cup 15 maart: DoCoS-Oegstgeest, Leidsche B (zo)-Valken'68

Koetshuis Cup 15 maart: DoCoS-Oegstgeest, Leidsche B (zo)-Valken’68

-

Na een weekje rust zal de Koetshuis Cup weer verder doorlopen met wedstrijd 24 en 25. Uiteindelijk worden er dertig wedstrijden afgewerkt in de eerste ronde, alvorens de knock-out fase wordt gespeeld in april. De twee finales worden gespeeld op zaterdag 11 juni! Voor dinsdag 15 maart staan er twee wedstrijden op het programma.

Competitiegenoten DoCoS en vv Oegstgeest treffen elkaar in Leiden. De thuisploeg is al min of meer geplaatst en de gasten zijn op een haar na uitgeschakeld. Mocht de ploeg van Laurens van der Voort heel ruim winnen dan is er nog een minimale kans dat Oegstgeest de formatie van Nico van der Salm alsnog uitschakelt. FC Rijnvogels is in poule B op basis van doelsaldo al zeker door. Waarschijnlijk zien DoCoS en Oegstgeest het duel meer in het kader van vormbehoud of juist de vorm weer krijgen (Oegstgeest verloor dit weekend met 3-0 bij DWO en is weer terug op de voorlaatste plaats, red.).

In poule D ontvangt de zondagtak van Leidsche Boys eersteklasser Valken’68. Boys-trainer Jan Wansink grapte al eerder over de aanstaande ontmoeting ‘goed voor ons zelfvertrouwen’. De Valkenburgers kunnen zich nog plaatsen, maar dan zal er eerst een monsterscore moeten worden neergezet. Daarna is het te hopen voor de geelroden dat het dan uiteindelijk bij de beste drie nummers twee zal behoren. Dit heeft de ploeg van Arie van Duijn en Jaco van Staalduinen echter niet in de hand. Beide wedstrijden vangen om 20 uur aan en verslagen zullen woensdag worden geplaatst op deze site!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read