In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Bas Beijersbergen speler van Voorschoten’97.

VraagAntwoord
Bas Beijersbergen (Small)Mijn naam is Bas Beijersbergen. Ik ben geboren op 13 augustus 1995, 20 jaar, in Leiden. Ik zit in mijn laatste jaar van de studie Facilitair en ik werk bij restaurant Scarlatti in Leiden. Verder heb ik 1 broer en woon ik nog thuis bij mijn ouders.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen bij GHC in de F1&E1. Vervolgens ben ik naar Docos en later UVS gegaan. Tenslotte de overstap naar Voorschoten gemaakt, waar ik nu speel.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Naast het voetbal ben ik vaak met vrienden.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeBasisschool De Zwaluw in Leiden & middelbare school Leonardo Da Vinci in Leiden.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.Ik verwacht dat Argon kampioen wordt, Alexandria degradeert en wij blijven zelf rond de 6e plek staan.
De website Leidenamateurvoetbal.nlVeel leuke verslagen, up-to-date, leuk dat er zoveel aandacht is voor het Leidse voetbal.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQuick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 2-maal promoveren met de A1 van Voorschoten, Nederland-Spanje 5-1, 30e landstitel van Ajax.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Mijzelf verder ontwikkelen en zo hoog mogelijk komen te voetballen. Daarbuiten een leuke uitdagende baan.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistVI zie ik graag.
Dat vind ik nou humorKleedkamerhumor
2015 was voor mijOver het algemeen een geslaagd jaar en natuurlijk mijn debuutjaar bij het 1e van Voorschoten.
Daar had ik beter over na moeten denkenStudiekeuze
Onmiddellijk opdoekenBetaald parkeren
Wat een afgangNederlands elftal kwalificatie voor het EK.
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsNiets recent, aanslagen Parijs.
LevensmottoEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Lekker dingMijn vriendin
Favoriete stampotIk lust geen stamppot
Muziek in mijn levenPopmuziek
Angst voorMuizen, ratten
AfknapperLiegen
Kampioen in de EredivisieIk hoop op Ajax, maar ik denk PSV.
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromVolgend seizoen, nieuw avontuur bij FC Boshuizen.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenIk verwacht dat we dit seizoen met Voorschoten '97 goed afsluiten en rond de 6e plaats blijven staan.
Ouder wordenNog niet mee bezig.
Cristiano Ronaldo of Lionel Messi. En waarom.Messi, zijn techniek, schot, dribbels en persoonlijkheid.