In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Mark Cerdijn van FC Rijnland.

VraagAntwoord
Mark CerdijnMijn naam is Mark Cerdijn, 27 jaar. Geboren en getogen in Leiden. Ik werk al 8 jaar als beveiliger. Ik woon samen met mijn vriendin en de hond in een appartement.
Mijn voetballoopbaanDe Sleutels (nu GHC), FC Rijnland (jeugd), VV Leiden, Quick Boys, ADO Den Haag, FC Rijnvogels, Katwijk (lager elftal), DoCoS en nu FC Rijnland.
Wat zijn je passies/ hobby?s naast het voetbal Series kijken, PS4, lekker wandelen met de hond.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeIk heb op basisschool de Zwaluw gezeten in Leiden, op het Adelbert College in Wassenaar 3 jaar en op het Da Vinci College Lammenschans voor 2 jaar.
Welke club wint de Eredivisie?Ajax
Hoever komt PSV in de Champions League?De komende ronde wordt PSV uitgeschakeld, hoe vervelend dat ook is voor het Nederlandse voetbal.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQuick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1. De toernooien met VV Leiden in Roeselare (Belgi?) en Hoogeveen. 2. Mijn overstap naar ADO den Haag. 3. De promotie met FC Rijnland naar de 3e klasse.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Zolang mogelijk blijven voetballen, hopen dat we met FC Rijnland nog een stap omhoog kunnen maken, dat verdient deze club. Buiten het voetbal heb ik niet echt plannen.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welDe Leidse ploegen vooral.
Social mediaAlleen Facebook.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitAls ik niet hoef te werken op zaterdagavond een serie kijken. Zondagochtend even bij het 2e kijken en dan zelf de wedstrijd.
Te triest voor woordenHet geweld in ?
Dat vind ik nou humorDe humor van Daafie Mink 😉
Dat zou ik nou nooit doenMezelf anders voordoen dan dat ik ben.
Daar had ik beter over na moeten denkenDat ik de overstap naar Rijnland niet eerder heb gemaakt.
Spijt vanDat ik de periode bij ADO niet harder gewerkt heb, wie weet wat er dan van was gekomen.
Wat een afgangDe prestaties van het Nederlands Elftal.
Mijn voorbije vakantieLekker thuis, rustig aan doen.
LevensmottoDie heb ik niet.
Lekker dingMijn vriendin natuurlijk hahaha
Kijk ik naar uitDe 2e seizoenshelft van de Eredivisie en naar ons zelf.
Daar luister ik het liefste naarRustige muziek.
Wat ik over zou willen doenMijn periode bij ADO Den Haag, dan zou ik geprobeerd hebben om er meer uit te halen.
Zou ik graag beter beheersenLoopvermogen
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenFC Rijnland, tot het einde meedoen in de 3e klasse en wie weet wat er dan gebeurt.
Verschrikkelijk overgewaardeerdMichiel Kramer, zo geweldig is die niet. Irritant mannetje
Mijn wens voor 2016Voor iedereen heel veel liefde en gezondheid. Op voetbalgebied dat Ajax kampioen wordt en dat we met Rijnland tot het einde een rol van betekenis gaan spelen in de 3e klasse.
Favoriete bierBier hou ik niet zo van, liever een Malibu Cola.
Mijn mening over Leidenamateurvoetbal.nlHele mooie site die het Leidse voetbal in het nieuws brengt, kan het Leidsch Dagblad een voorbeeld aan nemen.
Dat wil ik graag nog even kwijtIk wil niets meer kwijt