In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Martijn Zierikzee van Warmunda.

VraagAntwoord
Martijn ZierikzeeMijn naam is Martijn Zierikzee. Ik ben op 18 januari 1994 geboren in Leiden en dus 22 jaar nu. Ik heb mijn hele leven in Warmond gewoond en ik ben afgelopen zomer naar Amsterdam verhuisd waar ik nu samenwoon met 2 vrienden. Ik studeer geneeskunde en zit momenteel in mijn 3e jaar. Als bijbaantje geef ik les aan eerstejaars.
Mijn voetballoopbaanVanaf de F heb ik bij Warmunda gevoetbald, mijn B-jeugd bij Ter Leede en daarna weer teruggegaan naar Warmunda. Na de A heb ik bij de zaterdagselectie gevoetbald en dit is mijn eerste jaar bij de zondag selectie.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Sporten en darten met huisgenoten, films/series kijken en met vrienden biertje doen.
Louis van GaalMooie vent
Mooiste buitenlandse ploegLiverpool
Favoriete spelerZlatan Ibrahimović
Top drie EredivisieFeyenoord, PSV, Ajax
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Mijn hele D1 jaar bij Warmunda met Allard Lindhout als trainer en met als hoogtepunt kampioen worden en de bekerfinale bereiken. Daarnaast het moment dat ik in Barcelona door de straten liep en dat FC Barcelona 6-2 won van Real Madrid, die hele stad stond op zijn kop. Als laatste de 5-1 overwinning van het Nederlands elftal tegen Spanje.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Zo lang als mogelijk bij de zondagselectie voetballen. Buiten het voetbal lijkt het mij een goed plan om eerst maar eens af te studeren.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welIk ben niet echt een fanatiek volger van ploegen. Ik volg voornamelijk de competities van verschillende Warmundaploegen en de derde klasse zondag volg ik een beetje.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitSinds ik in Amsterdam woon zit er geen doorgaans weekend meer tussen afgezien van de zondagmiddag, dan staan we weer op het veld natuurlijk.
Te triest voor woordenIS
Dat vind ik nou humorStreetlab
Dat zou ik nou nooit doenScheidsrechter uitschelden tijdens de wedstrijd.
Mijn lievelingsgerechtEen zelfgemaakte hamburger doet het altijd wel goed.
Dit bestel ik bij de snackbarMilkshake vanille
Mijn favoriete uitgaansgelegenheidNiet echt een favoriet, het is altijd wel gezellig.
RokenDat moet je zelf weten.
Laatste film die ik zagGrease Lightning
Mijn favoriete vakantielandBonaire
LevensmottoEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd
Lekker dingMijn vriendin natuurlijk;)
Kijk ik naar uitSlot van de competitie, ben benieuwd hoe het gaat lopen voor ons.
MuziekVan alles en nog wat, hangt af van het moment.
Wat ik over zou willen doenVrijwel niets
Zou ik graag beter beheersenEen stiffie over de keeper.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenSV Warmunda en ik verwacht dat we 2e gaan worden met de hoop op promotie.
Verschrikkelijk overgewaardeerdReal Madrid
Moment dat je het meeste bij is geblevenBekerfinale met de D1.