In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Martin Brussee van Football Factory. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar [email protected]!

VraagAntwoord
martin-brusseeOla, Martin Brussee is de naam, ook wel 'Gaus' of 'Prins MC'. Ik ben 23 jaar, geboren op 12 mei te Oegstgeest. Ik studeer Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Daarnaast werk ik wat bij bij onder andere La France, Kaagsociëteit, De Poort, Café de Keyzer, 071-borrels en sta ik soms bij festivals.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen als kleintje bij VV Oegstgeest. Daar heb ik mijn hele jeugd rondgelopen tot aan de selectie. Toen begon het studeren en was er geen tijd meer om te trainen. Ik heb toen een jaartje gevoetbald in een studententeam bij UDO. Vervolgens ben ik terecht gekomen bij een studententeam bij Football Factory op zondag. En nu dus Football Factory zaterdag 1.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Bak en Braad is een belangrijk puntje. Ook vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken, een pijltje te gooien of een klaverjasje te leggen.
Toekomst van het Nederlandse voetbalVoorlopig zie ik het zeer somber in. Bidden dat we plek 2 kunnen pakken in de WK-kwalificatie.
Oranje op het WK 2018WK-kwalificatie exit.
Mooiste buitenlandse ploegAC Milan was vroeger mijn ploegje met Kaká, maar dat is niets meer. Nu toch wel Bayern München.
Favoriete spelerKaká
Verwachting top vijf Eredivisie dit seizoen1. Feyenoord 2. PSV 3. Ajax 4. Vitesse 5. Heracles
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Voorlopig wil ik mij volledig inzetten voor Football Factory en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Daarnaast ligt mijn hart ook nog steeds bij VV Oegstgeest. Wie weet of ik daar ooit zal terugkeren.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welVV Oegstgeest, UDO zaterdag 3 (team met dispuutsgenoten), Rijnsburgse Boys 1 (Dirk-Jan van den Oever)
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitVrijdags rustig aan... Zaterdag lekker voetballen en 's avonds werken in het altijd gezellige Keyzertje of een ander mooi feestje. Zondag doorgaans op de bank met onze grote vriend FOX.
Te triest voor woordenIan van den Berg verliezen
Dat vind ik nou humorEen bak met onzin
Dat zou ik nou nooit doenEen rode kaart pakken…
Mijn lievelingsgerechtBami
Dit bestel ik bij de snackbarEen goudgele rakker
Mijn favoriete plekje in de regio LeidenCafé 't Nessie
RokenNot done
Laatste film die ik zagPicture Perfect
Vakantie afgelopen zomerZürich, Barcelona en Beachclub Branding.
LevensmottoIk ben verlegen
Lekker dingHet wijffie e.a.
Kijk ik naar uit'Is het al weekend??''
Muziek100% NL
Wat ik over zou willen doenDie eerste competitiewedstrijd.
Zou ik graag beter beheersenStudiediscipline
Football Factory eindigt op plaats#1
Verschrikkelijk overgewaardeerdKoen Sijlmans
Mooiste sportmoment deze zomerEen paar extra kilo's
Dat wil ik graag nog even kwijtJullie zijn leuk bezig met Leidenamateurvoetbal. Ik lees het graag en zo blijf ik ook op de hoogte wat er op andere velden gebeurt. Bedankt voor dit schitterende interview en we zien mekaar weer langs de lijn. En onthoud, schrijf Football Factory niet af!