HomeRedactioneelNabeschouwingenFC Boshuizen en Voorschoten'97 (zo) zetten seizoen voort

FC Boshuizen en Voorschoten’97 (zo) zetten seizoen voort

-

Nacompetitie- (hoofdklasse/eerste klasse)FC Boshuizen heeft ook de tweede wedstrijd in de nacompetitie tot een goed einde gebracht. Na de overwinning in Alphen (0-1) bleef de Leidse ploeg nu aan de goede kant van de score staan tegen Alphense Boys (3-2), dat na vanavond klaar is. De formatie van Steef Roodakkers kwam nog wel op achterstand na een vroeg doelpunt van Bilal el Yacoubi. Mehmet Güngör scoorde na ruim een half uur de 1-1 via het hoofd, op aangeven van Lars van Bommel. De doelpuntenmaker trof na rust ook nog eens de lat, maar maakte nog wel zijn tweede doelpunt voor de 3-1. Daarvoor had Rick Arnoldus de 2-1 op zijn naam gebracht, In de slotfase scoorde Patrick Krop nog tegen, maar dat was slechts een laatste stuiptrekking van de roodwitten. FC Boshuizen komt nu uit in een tweeluik tegen SJC, dat recent nog geflatteerd met 0-3 won aan de Boshuizerkade in competitieverband. Een uitgebreid verslag volgt morgen en op onze app is reeds een interview te beluisteren.

IMG_0042 (Small)

(Tweede/derde klasse)- Voorschoten’97 had geen moeite om SJZ er wederom onder te krijgen. Nadat de ploeg van Huib van Oostrom Soede in Zoeterwoude al gewonnen had met 0-2, trok het nu met 4-1 aan het langste eind. Al voor rust was de marge op drie gezet door Eelke van Dijken, Niels van den Berg en Mike Nikic. Na de onderbreking bepaalden Frank van den Heuvel en Frank Willemse (SJZ) de eindstand. Voorschoten’97 gaat nu de finalepoule in met twee andere ploegen, waarin het op 5 juni zelf voor het eerst aan de bak moet. Een uitgebreid wedstrijdverslag volgt morgen van het treffen tussen Voorschoten’97 en SJZ, dat dus op zeker blijft spelen in de derde klasse.