Terwijl de laatste finales van de reguliere competitie voor de deur staan, zijn wij alweer toe aan nummer 34 van Lopend Vuurtje. Van, over en met de clubs uit deze regio. Onze redactie heeft gesnuffeld op websites, kreeg informatie binnen en zette alles op een rij. Wat gemist? Dat kan. Wanneer uw club iets gedeeld wil hebben dan kan dat mee in de volgende editie van Lopend Vuurtje. Deadline voor aanleveren: dinsdag 17 mei, voor 22 uur.

 • Valken’68 jeugdkeeper Jack Ravensbergen heeft op jonge leeftijd al zijn eerste transfer te pakken. Hij is uitgenodigd om zich verder te ontwikkelen in de jeugdopleiding van Feyenoord.Valken’68 gaat een goede keeper missen, maar voor Jack is dit een geweldige uitdaging. Een trotse Valken’68 jeugdopleiding wenst Jack heel veel plezier en succes bij Feyenoord. Dat doen wij van Leidenamateurvoetbal natuurlijk ook!
 • FC Boshuizen krijgt ruimte om in het komende seizoen meer senioren of veteranen voetbalteams in te schrijven. Doordat de club komend seizoen geen jeugdteams meer heeft ontstaat er ruimte om meer senioren of veteranenteams onderdak te bieden. Boshuizen is op zoek naar zaterdag en/of zondag teams die op recreatief maar vooral gezellig niveau willen voetballen. Op de site natuurlijk de nodige contactadressen.
 • Verzoek van Voorschoten’97: ,,Aanstaande vrijdag (13 mei 2016) vindt het sponsortoernooi plaats. Voor dit toernooi zijn we nog op zoek naar een aantal scheidsrechters. Ervaring is niet noodzakelijk, een beetje kijk op het voetbal spelletje is voldoende.  Het toernooi start om 18.30 en duurt ongeveer 2,5 uur.” Het is een mooie gelegenheid voor hen die de club een warm hart toedragen een steentje bij te dragen.
 • De tijd van de overschrijvingen is volop aan de gang. Diverse clubs zoals Voorschoten’97, FC Rijnvogels en UVS maken op hun site melding van de procedures rondom dit gebeuren. Wil je van club veranderen, dan is het van het grootste belang de juiste weg te bewandelen. Houd daarom alle info in de gaten.
 • Na de laatste speelronde zal onze redactie zoals elk jaar op de proppen komen met interessante statistieken, terugblikken met clubs die klaar zijn met het seizoen en geen prijs wonnen, de nacompetitie zal uitgebreid gevolgd worden en ook de eindstanden in het regionale jeugdvoetbal zullen weer voorbij komen.
 • Leidenamateurvoetbal.nl gaat tevens door met nog enkele edities van Lopend Vuurtje, er zal aandacht worden geschonken aan onze tweede quiz, er volgt spoedig nieuws over ons vijfde Event (11 juni) en de Koetshuis Cup. En uiteraard mogen de laatste elftallen van de week niet ontbreken plus de eindstanden in het topscorers-en spelersklassement en de daarbij behorende jaarelftallen. En…afijn, er staat nog heel veel te gebeuren. We sluiten af met het complete overzicht van de overschrijvingen. Tot die tijd zullen de laatste mutaties voor zover bekend al zoveel mogelijk worden gedeeld zoals dat al het geval was in de voorbije weken. Met het laatste overzicht op 16 juni sluiten wij ons seizoen af! De site blijft wel gewoon in de lucht, maar tot en nader te bepalen datum in augustus vieren we vakantie.
 • Clubs die niet zijn aangesloten bij Leidenamateurvoetbal.nl uit deze regio en toch interesse hebben om er bij te komen, kunnen een berichtje sturen aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Vervolgens neemt onze redactie zsm contact op.
 • FC Rijnvogels verheugt zich nu al op de nacompetitie. De site: ,,Over twee weken is het zover, dan speelt Rijnvogels de belangrijke eerste wedstrijd voor de nacompetitie. De tegenstander is nog steeds niet bekend, dat weten we volgende week. Dat het een eind weg gaat zijn, staat nog steeds vast. Voor de jeugd is er een sponsor gevonden die ….” Een feest en een must voor de aanhangers van deze club.
 • FC Rijnvogels is niet de enige vereniging die kan uitkijken naar een verlenging van het seizoen. Op het moment is het volgende bekend: Warmunda tot nader order. Wel staan een aantal clubs op de drempel van…Koudekerk, DOSR, Alphen, Teylingen. Proficiat met dit succes!
 • GHC zou zich graag voor het volgende seizoen versterken met vrijwilligers: ,,We zijn op zoek  naar een nieuwe penningmeester en keukenmedewerkers. Heb je interesse en kun je GHC in een van de bovengenoemde functies of anderszins helpen, meld je dan aan.”
 • RCL werkt samen met de hartstichting: ,,Vorig jaar oktober heeft RCL de eerste stappen gezet richting een rookvrij sportcomplex. Dit wil de vereniging eind 2016 bereiken. De vaste bezoekers aan het sportcomplex de Bloemerd zullen de eerste veranderingen al hebben ontdekt op het terrein. Zo zijn er verschillende borden die wijzen op het niet-rokenbeleid van RCL. Ook is er een tijdelijke rookplaats gecreëerd naast de kantine (deze verdwijnt straks weer)…. Etc”
 • Nog meer RCL: ,,Op 22 mei mogen de jongste talenten van de club zich in de beroemde Kuip gaan meten met de overige partners van Feyenoord. Op die dag vindt voor de tweede maal het grote F-pupillen toernooi plaats….”
 • Het Ben de Ruijsscher toernooi bij UVS is  een jaarlijkse traditie. ,,Voor de 18e keer alweer staat het Ben de Ruijsscher toernooi op het programma. Ook nu is het ons gelukt om op 21 mei 2016 een leuk deelnemersveld voor het toernooi te krijgen.”  Welke dat zijn is te lezen op de site van de blauw-witten.
 • Voetbal Vereniging Kagia en Tennis Vereniging Lisserbroek slaan, tijdens de zomerperiode, de handen in één. Deze “zomer” samenwerking moet een basis vormen voor verdere samenwerking op een breder gebied. Beide Lisserbroekse verenigingen hebben in ieder geval de intentie uitgesproken om te kijken waar verdere samenwerking kan plaatsvinden. Interessante informative voor alle leden is op de sites te vinden.
 • vv Oegstgeest organiseert veel leuks voor de leden. ,,Ook dit jaar willen we jullie niet de gelegenheid onthouden om tegen jullie eigen kinderen te gaan voetballen. De F teams zijn om 10 uur aan de beurt en spelen 2 x 20 minuten. De E teams zijn om 11 uur en spelen 2 x 25 minuten.” Een gezellige gezinsgebeurtenis dus.
 • Nog meer Oegstgeest: ,,Voor allen die zich dit seizoen hebben ingezet voor de vereniging is er weer een gezellige Vrijwilligersavond! Onder het genot van een muziekje, hapje (BBQ) en drankje weer even gezellig bijpraten. Noteer alvast: zaterdag 4 juni van 18:00 tot 23:00 uur…”
 • Woensdagmiddag 18 mei is er weer Open Dag bij Warmunda. Jeugd vanaf 5 jaar is welkom om kennis te maken met voetballen bij onze club. Aanvang is 15.30 uur en het duurt tot 17:00u. Als je wilt meedoen, meld je dan aan bij svwarmunda@ziggo.nl. Meer informatie vind je …. op de site van de vereniging uit Warmond.
 • De felicitaties van leidenamateurvoetbal gaan uit naar nieuwe kampioenen: Warmunda 2, Meerburg 1, DoCoS 1, LSVV’70 1, SJZ C1, beide G-teams UDO
 • Andre Devilee is de nieuwe trainer voor het tweede selectieteam van DoCoS. Devilee was in het verleden assistent-trainer bij de seniorenselectie. Ook werkte hij als trainer en assistent trainer jarenlang in de jeugd van DoCoS.
 • Spanning dit weekend: gaat RCL de nacompetitie in? Speelt Valken zich veilig?  Verliest IFC drie punten en wordt FC Boshuizen alsnog kampioen? Zal Roodenburg zaterdag inderdaad de tweede plaats pakken? En RCL? Krijgt het seizoen een mooi slot? Prangende vragen waar dit weekend antwoord op komt.