Terwijl de reguliere competitie erop zit en we terecht zijn gekomen in de nacompetitie, zijn wij alweer toe aan nummer 36 van Lopend Vuurtje. Van, over en met de clubs uit deze regio. Onze redactie heeft gesnuffeld op websites, kreeg informatie binnen en zette alles op een rij. Wat gemist? Dat kan. Wanneer uw club iets gedeeld wil hebben dan kan dat mee in de volgende editie van Lopend Vuurtje. Deadline voor aanleveren: dinsdag 31 mei, voor 22 uur.

 • Het was een goed voetbalweekend voor Voorschoten’97. Ga maar na: het tweede zaterdagelftal wint de KNVB districtsbeker na een bloedstollende finale tegen Zwaluwen 2, de D1 wordt Nederlands kampioen in de D1 elite teams en de zondagtak wint de eerste nacompetitiewedstrijd met 0-2 van SJZ. Felicitaties zijn hier op zijn plaats.
 • Ook Roodenburg doet op hun site haarfijn uit de doeken hoe je nou overschrijving aanvraagt naar de club uit Noord. Dit geldt natuurlijk voor alle voetballers van de KNVB: houd de administratieve verplichtingen in de gaten.
 • De site van Rijnvogels doet verslag van de uitwedstrijd tegen ACV uit Assen: ,,FC Rijnvogels werd afgelopen zaterdag hartstochtelijk gesteund door onze supportersschare en dat werd door de spelers zeer gewaardeerd. Een busrit van drie uur vanuit Katwijk hield ons niet tegen… etc.” Zaterdag wordt de return gespeeld. Over de kaartverkoop voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag en het verloop van deze zaterdag zal inmiddels allse staan op de site van de Katwijkse club.
 • Veel clubs sluiten het seizoen op 4 juni af met een feestelijke bijeenkomst. Dit vonden wij op internet tot zover: Hazerswoudse Boys: ,,Op zaterdag 4 juni 2016 houden wij weer ons eindeseizoensfeest. Allereerst is er ‘s-middags het seniorentoernooi gevolgd door een BBQ. Vanaf 19.00 begint het eindeseizoensfeest met de huldiging van de kampioenen. De avond worst muzikaal gevuld door Jan de Discoman en de band “In Plaats Van”. Iedereen is van harte welkom en op deze avond zullen wij de publiek vriendelijke evenementen prijzen hanteren.”
 • Kagia: ,,Op 4 juni is dé afsluiting van het seizoen met de traditionele slotdag. Voor de jeugd betekend dat veel voetbal, maar ook lekker los op de springkussens, het pannaveld en de omhaalsimulator. Iedereen wordt verwacht. Je hoeft je dus alleen af te melden als je echt niet kan.”
 • SJZ doet het op 28 mei op het knusse eigen sportpark. Veel meer informatie op de clubsites. Wij houden je op de hoogte van de slotdagen van andere clubs.
 • Kagia meldt meer: ,,Op donderdag 23 juni 2016 wordt bij de TV Lisserbroek een AED instructie gegeven. Het is een avond voor mensen die hun kennis en kunde op het gebied van levensreddende handelingen en reanimatie willen opfrissen, en tevens instructies krijgen in het gebruik van de AED. Via de samenwerking die wij hebben met de TV Lisserbroek is het mogelijk dat leden van vvKagia hieraan deelnemen.” Een welk héél nuttige instructie.
 • Lugdunum: ,,Onze Meiden- en Vrouwenafdeling groeit nog steeds, waardoor er, zowel op het veld als in de zaal, nieuwe teams bijkomen. Daarom zijn er de komende weken bij LUGDUNUM weer open trainingsavonden voor vrouwen en meiden die voetballen écht leuk vinden en bovendien van gezelligheid en plezier houden.” Wanneer? Waar? Hoe? Allemaal op de site van Lugdunum.
 • De fusie tussen Oegstgeest en UDO nadert een cruciale fase. De leden van beide clubs worden ingelicht op maandag 13 juni vanaf 20.00 uur in de beide kantines. Geïnteresseerden, dat zijn natuurlijk alle leden met ook maar een spatje interesse voor hun club, vinden alle informatie op de sites en komen naar deze algemene ledenvergadering.
 • Voetballers hoeven geen mannen met baarden te zijn: ,,Op zondag 29 mei organiseert voetbalvereniging UVS het BFF ‘Best Friends Forever’-toernooi.  Dit toernooi, speciaal voor meisjes in de A- tot F-leeftijd, heeft als doel om te laten zien hoe leuk voetballen met vriendinnetjes bij een vereniging kan zijn.” Leuk! Kijk op de site van UVS hoe je mee kan doen.
 • Het G-voetbal bij UVS heeft een uitstekende naam. De club doet ook veel voor deze liefhebbers van het mooie spelletje: ,,Voor de 25ste keer organiseert de Afdeling G-voetbal van UVS dit supergezellige mixtoernooi. Op zaterdag 28 mei a.s. van 12.00 tot 18.00 uur wordt er gevoetbald en feest gevierd. Vanaf 16.00 uur volgt de prijsuitreiking….” Uitgebreide info nodig? Surf naar de site van de blauw-witten.
 • DoCoS biedt voor het seizoen 2016-2017 stageplekken als trainer of leider aan. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn, stuur dan een e-mail naar: [email protected] DoCoS is door de SBB erkend als leerbedrijf.
 • Nadat de E1 van Lugdunum eind april kampioen werd in hun klasse, wisten de mannen, onder leiding van trainer Mobeen Osmani en leider Hadji Atrushi, afgelopen week ook door te dringen tot de finale van de KNVB beker. Foto’s en meer op de site.
 • Het gepromoveerde LSVV’70 is op zoek naar versterkingen, maar stuit soms op clubtrouw getuige dit bericht op de site van Leiden: ,,Goed nieuws voor Leiden 3. Nadat Martijn Wansink eerder deze week was benaderd door LSVV tekent Martijn toch voor twee jaar bij. LSVV begon deze week met een charme offensief om zo Martijn Wansink over te halen bij hun gepromoveerde eerste elftal te komen voetballen. Op dat moment konden de technisch directeuren van Leiden 3 maar één ding doen; snel schakelen voordat onze topspeler deze zomer de deur uitloopt voor een lucratief contract bij LSVV.” Alles tot in de fijnste details op de Leiden-site.
 • Koudekerk blijft in de derde klasse. Afgelopen zaterdag werd er met 3-2 verloren in Honselersdijk. Drie dagen later ging het ook fout voor de ploeg van Alex Redel in de return. Op eigen veld werd het niet minder dan 2-6. Ook vorig seizoen strandde de Koudekerkse formatie in de nacompetitie. Geen gelukkig huwelijk dus.
 • Blauw Zwart won afgelopen zaterdag van Linschoten, maar in de terugwedstrijd verloor de Wassenaarse club met een doelpunt meer verschil. Linschoten is daardoor de tegenstander van Oegstgeest. Komende zaterdag is de formatie van Laurens van der Voort als eerste gastheer.