donderdag, maart 28, 2024
HomeStatistiekenHenny's Rits totoHenny’s Rits voetbaltoto nummer 21

Henny’s Rits voetbaltoto nummer 21

-

Elke week neemt onze redactie weer vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto op. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van Henny’s Rits Vrijetijdskleding, twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van ADO of twee vrijkaarten voor een duel van ZZ in de Dutch Basketbal League. Een avondje Vijf Meihal dus, altijd leuk. Verzoek vooraf aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

Toto 20 is een prooi geworden voor Robin Lucht. Van harte!! Aan hem het verzoek om een mailtje te sturen aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl zodat de prijs kan worden toegestuurd!

Aan Van der Zwet, Beugeling en Feeleus ook nog het verzoek om je te melden voor een gewonnen prijs!!!!!!

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen!

TOTO week 8 1 maart 2016

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

7 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Must Read