[pro_ad_display_adzone id=”32075″ flyin=”1″ flyin_position=”bottom-center”]Elke week neemt onze redactie weer vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto op. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van Henny’s Rits Vrijetijdskleding, twee vrijkaarten voor een duel van ZZ in de Dutch Basketbal League Play-Offs fase of een andere tegemoetkoming.

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen! Invullen kan tot zaterdagmiddag 14 uur

De winnaar van de laatste toto is geworden: Dennis van Pol!!! VAN HARTE !Graag even melden bij onze redactie ([email protected]) in verband met de gewonnen prijs! De winnaar van de vorige toto, Ronald van der Maat, heeft zich nog niet gemeld!

Er volgen hierna nog twee toto’s dus ga voor jouw laatste kansen..

TOTO week 14 27 april 2016

Comments are closed.