HomeVoetbalnieuws-leidenGestaakt duel BMT-Voorschoten'97 naar donderdag 5 mei

Gestaakt duel BMT-Voorschoten’97 naar donderdag 5 mei

-

De KNVB heeft bepaald dat op donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) het restant van het afgelopen weekend gestaakte duel tussen BMT en Voorschoten’97 moet worden uitgespeeld. Er moeten nog 45 minuten worden gespeeld en Voorschoten’97 begint het restant van het treffen met een 0-3 voorsprong.

Scheidsrechter Straver staakte de wedstrijd afgelopen zondag in de rust, nadat hij door een aanhanger van BMT was beledigd. De KNVB wil, zoals gebruikelijk, de laatste twee competitiewedstrijd in een klasse op een gelijk tijdstip afwerken. Bovendien moeten alle clubs aan die laatste twee duels beginnen met een gelijk aantal gespeelde wedstrijden. Het voor aanstaande zondag geplande programma blijft daardoor staan, in tegenstelling tot eerdere berichten. De laatste wedstrijd wordt ook in 2C gespeeld op maandag 16 mei, tweede Pinksterdag.