Leidenamateurvoetbal en Sleutelstad starten in januari met een online voetbalprogramma over de Leidse voetbalwereld. Het programma geeft aandacht aan alle aspecten van het voetbal en wil een kijkje achter de schermen geven. Naast de Leidse clubs worden ook regionale verenigingen meegenomen.
Voor het programma wordt hulp gevraagd aan voetballiefhebbers zelf. Bijzondere voetbalverhalen zoals het grootste voetbaltalent, de beste vrijwilliger, het oudste lid, een super supporter of iemand met een fantastische ervaring kunnen worden aangemeld. Elke maand kiest de redactie het meest indrukwekkende verhaal uit en krijgt deze persoon een mooi plekje in de uitzending.
Ook leuke Leidse en regionale voetbalfilmpjes kunnen worden ingestuurd. Van mooie doelpunten tot overwinningsdansjes en kleedkamerrituelen, alles is welkom.
Inzendingen kunnen naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl of sport071@sleutelstad.nl. De deadline voor het insturen van bijzondere voetbalverhalen is 8 januari 2017. Filmpjes kunnen worden ingestuurd tot en met 15 januari.