Welkom bij Bumper Experience, de verhuurder van Bubble voetbal in Nederland. Bubble voetbal is de laatste jaren wereldwijd uitgegroeid tot een waanzinnig populaire activiteit. Bubble voetbal is de leukste activiteit voor vrijgezellenuitjes, teambuildingsactiviteiten, festivals, bedrijfsuitjes en toernooien.

BumperExperience.png 4 (Small)

Bubble voetbal is afkomstig uit Noorwegen. Bubble voetbal is een voetbal variant waarbij de deelnemers een bumperpak aan hebben. Het principe is hetzelfde als bij voetbal, er zijn twee teams, een veld en twee goals. Er zijn geen regels en alles is toegestaan. Het doel is niet winnen maar plezier hebben! Het effect van de bumperpakken is hilarisch, wanneer twee spelers tegen elkaar aanbotsen zullen ze beiden een verschillende kant opvliegen. De bumper zorgt naast een hoop hilariteit ook voor de veiligheid van de spelers, de bumper vangt namelijk de grootste klap op. Bubble voetbal is de nieuwste trend op het gebied van voetbal op dit moment.

BumperExperience (Small)

Zoek jij nog een unieke seizoensafsluiter? Reserveer dan snel jouw teamuitje bij Bumper Experience. Bubble voetbal is vanaf nu ook perfect te combineren met Archery Wars en een heerlijke BBQ op het strand!

BumperExperience.png 2 (Small)

Zie voor meer informatie: www.bumperexperience.nl of zoek contact met Koen van Velzen via 06-22666092 of info@bumperexperience.nl!