Voor in de agenda: ZATERDAG 11 JUNI 2016 ons vijfde event deze keer extra feestelijk en vrij toegang voor iedereen!

Ook dit seizoen organiseert onze redactie weer een Event, alweer de vijfde editie. Op deze dag zullen de beste spelers uit onze regio in de schijnwerpers worden gezet. Tevens zullen de topschutters in het zonnetje komen te staan en wordt ons lustrum opgeluisterd met de finales van de eerste editie van de Koetshuis ‘De Burcht’ Cup. Rondom deze wedstrijden zijn er nog meer festiviteiten en bovenal krijgen spelers, trainers, bestuursleden en fans de gelegenheid om het seizoen op een gezellige manier af te sluiten.

Spelersklassement:

Ruim veertig (!) clubs nemen dit seizoen deel aan het door ons georganiseerde spelersklassement. Deze werd dit seizoen in drie categorieën ingericht. Hoofdklasser FC Rijnvogels werd gekoppeld aan de regionale eersteklassers, de tweede en derde klasse vormden een eigen klassement en de vierde klasse stond op zichzelf. Trainers, leiders of andere deskundigen deelden naar wij hopen naar eer en geweten wekelijks punten uit en zo kwamen er drie klassementen tot stand (uiteraard loopt dit door tot en met de laatste wedstrijddag van de reguliere competitie. De beste spelers verdienen een prijs en deze zullen worden uitgereikt op deze dag. Tevens wordt er een wedstrijd georganiseerd van twee teams van veertien spelers. Deze teams zullen worden gevormd door de hoogst geëindigde spelers in de diverse klassementen. Dit betekent dus dat er achtentwintig clubs vertegenwoordigd zullen zijn. Van die clubs wordt 1 speler uitgenodigd. Onze redactie gaat er vanuit dat de desbetreffende speler aanwezig zal zijn, waarbij de trainer ons behulpzaam kan zijn. Kan de speler echt niet spelen dan gaan we voor de tweede speler van die club op de ranglijst. Lukt ook dat niet dan vervalt helaas de uitnodiging.

groepsfoto gala 2015

 

De teams spelen een wedstrijd en gaan uiteraard op de foto ter herinnering aan het feit dat zij een uitstekend seizoen achter de rug hebben. Tevens zullen er bewegende beelden worden vastgelegd en mag de speler zijn team, aanhang en andere leden vanuit de club meenemen om de desbetreffende speler te zien spelen. De teams staan onder leiding van een toptrainer. Tijdens de wedstrijd mag er door gewisseld worden. De uitnodigingen zullen spoedig worden verstuurd na de reguliere competitie. Voor het speeltenue (shirt, broek en sokken) wordt gezorgd.

Koetshuis ‘De Burcht’ Cup:

Op zaterdag 16 en zondag 17 april worden de vier wedstrijden in de knock-out fase gespeeld. Reeds eerder gepubliceerd, maar hier nog eens de wedstrijden op kaart:

Zaterdag 16 april: RCL-FC Rijnvogels (14 uur), Kagia-FC Boshuizen (17 uur), DoCoS-UVS (17 uur).

Zondag 17 april: Lugdunum-Voorschoten’97 (14 uur).

De winnaars spelen de halve finale en finale op de dag van ons Event. De twee winnaars van de halve finale vallen sowieso in de prijzen.

B352 (Small)

 

 

 

 

Oud-Feyenoord- Koetshuis Sterrenteam

Op zaterdag 13 augustus zal op het complex van Valken’68, ofwel ’t Duyfrak, een wedstrijd plaatsvinden tussen Oud-Feyenoord en een zogeheten Koetshuis ‘De Burcht’ Sterrenteam, samengesteld uit de beste spelers van de eerste editie van het toernooi. Aan de clubs is reeds gevraagd welke speler zal meedoen om tegen de oude helden van Feyenoord te spelen. Om 17 uur wordt er afgetrapt, de duur van de wedstrijd is 2 keer 35 minuten. Om 14 uur is er eerst een oefenwedstrijd tussen Valken’68 en RCL. De toegang voor dit evenement is gratis. Ook zijn er VIP-kaarten te bestellen voor een meet en greet en buffet (volg onze aankondiging op de website). Verzoek aan de trainers: geef svp de naam door aan [email protected] van de speler die verkozen wordt om op 13 augustus te spelen.

 

IMG_5805

 

Plaats van handeling Event:

Dit keer zal het Event gehouden worden bij FC Rijnland in Leiden (op de foto voorzitter Wim Pikaar), ofwel in het Morskwartier aan de Smaragdlaan. Het vastgestelde programma wordt binnenkort gepubliceerd. Het officiële gedeelte zal in elk geval ’s middags plaatsvinden, gevolgd door een informeel samen zijn ’s avonds voor de liefhebber. De toegang is gratis en voor iedereen. Voor het goede doel zal een loterij worden georganiseerd. Tijdens het Event, opgeluisterd met uiteenlopende muziek,  wordt er uiteraard gezorgd voor de inwendige mens tegen billijke prijzen. Voor in de agenda: ZATERDAG 11 JUNI 2016.

 

Wim Pikaar