HomeVoetbalnieuws-leidenProgramma vijfde Event LAV en Koetshuis Cup op 11 juni

Programma vijfde Event LAV en Koetshuis Cup op 11 juni

-

Zaterdag 11 juni is het zover. Dan viert LeidenAmateurVoetbal.nl het eerste lustrum. Tijdens het vijfde Event sinds de oprichting zullen tevens de halve finales en de finale worden gespeeld van de Koetshuis ‘de Burcht’ Cup. Gastheer is dit keer de Leidse voetbalvereniging FC Rijnland. Iedereen is welkom om er een fraaie dag van te maken. Onderstaand het programma, welke met enig voorbehoud is vastgesteld.

Programma 11 juni:

12.00-12.50 (2x 25 minuten) : Kampioen Rijnsburgse Boys- All Star Team D1-competitie (scheidsrechter: Allard Lindhout)

12.30-14.30 Bumper Experience (veld 2)

13.00-13.55 (2x 25 minuten, 5 minuten rust) : Team 1 Beste Spelers- Team 2 Beste Spelers (scheidsrechter Dick Jol). Beide teams onder leiding van gerenommeerde trainers!

14.00- 14.15 Prijsuitreiking drie beste spelers per categorie plus topscorers (prijzen af te halen na 14.15/fotosessie/interviews)

14.15- 14.30 Latje Trap Finale (Team Oegstgeest- Team DoCoS)

14.30- 15.15 (2x 20 minuten, 5 minuten rust): Halve finale Koetshuis Cup FC Rijnvogels-FC Boshuizen (scheidsrechter: Allard Lindhout)

15.20- 16.05 (2x 20 minuten, 5 minuten rust): Halve finale Koetshuis Cup Lugdunum-UVS (scheidsrechter: Dick Jol)

16.05-16.20 Spetterend optreden!

16.30- 17.15 (1x 45 minuten): Finale Koetshuis Cup (scheidsrechter: Allard Lindhout)

17.15-17.30 Spetterend optreden!

17.30-17.45 Prijsuitreiking Koetshuis Cup en Trekking Loterij t.b.v. Goed Doel

17.45-17.55 Slotstuk optreden

17.55-00.00 Nababbel en feestavond

Alle wedstrijden worden op het hoofdveld gespeeld. Warming-up op tweede veld!
Indien een wedstrijd in de KC gelijk eindigt worden er per team drie strafschoppen genomen, nog geen winnaar dan om en om!