De Goedheiligman en zijn pieten hebben een heel druk programma. Ook bij jouw cluppie komt hij misschien langs. Voor alle pappa’s, mamma’s en verzorgers die hun kroost een leuke middag willen bezorgen: Waar? Wanneer? Hoe laat?

DoCoS:  ,,Op woensdag 30 november van 14:00 uur tot 16.45 uur in de kantine. Misschien komt ook dit jaar Sinterklaas met zijn pieten weer langs? In ieder geval gaan we veel spelletjes doen en wie weet neemt de Sint wel kadootjes mee…Geef je in verband met de voorbereiding snel op, tot uiterlijk woensdag 16 november 2015.”

RCL: ,,Voor alle kinderen spelend in JO9, JO7, Kabouters en het G-team is er weer Sinterklaasfeest bij RCL. Op woensdag 30 november verwachten de Sint bij RCL op het Sinterklaas mixtoernooi. Op woensdag 23 november is er een kleurwedstrijd. Doe mee met de wedstrijd en kom naar deze gezellige middagen!”

SJZ: op 25 november komt de Sint speciaal voor de F-jes en ukkies naar Zoeterwoude.

Meerburg: bij deze club komt de goedheiligman en zijn assistenten op 30 november langs.

Rijnvogels: het wordt een druk programma voor de kindervriend. Op 30 november is er ook een sinterklaasfeest bij de club uit Katwijk.

Voorschoten’97: een week later namelijk op 4 december komt er hoog bezoek van de Sint. We hebben gehoord dat er een paar speciale voetbalpieten meekomen.

Bovenstaande berichten zijn natuurlijk niet compleet: alle verdere informatie is op de clubsites te vinden.