Maak jij ons team compleet?

Ben jij een gezellige dame met enige voetbalervaring, ben je 18 jaar of ouder en  vind je het leuk om weer een balletje te trappen? SJZ vrouwen 1 (Zoeterwoude- Dorp) zoekt speelsters om hun team compleet te maken.

SJZ Vrouwen 1 komt dit seizoen uit in de 5e klasse, regio Bollenstreek. In onze poule wordt onder andere de spannende derby gespeeld tussen de dames van Quick Boys en VV Katwijk. De ambitie om het damesvoetbal van SJZ naar een hoger niveau te tillen is groot. Daarom streeft SJZ Vrouwen 1 ernaar om dit jaar het kampioenschap binnen te slepen en de promoveren naar de 4e klasse. Daar kan jij dus een mooie bijdrage aan leveren! Plezier staat voorop maar wel met oog op de winstpunten.

Er wordt elke maandag en woensdag getraind van 19.45 – 21.00 uur. Het team is voorzien van de beste coaches en trainers, een vlagger, splinternieuwe tenuesponsor (een schoonheidssalon, wat wil je nog meer als damesteam?), nieuwe tassen en nieuwe trainingspakken.

Ben je inmiddels al begonnen aan je warming-up en ontzettend geïnteresseerd? Neem dan contact op met Nadr Outeain op 06-36523127 of stuur een email naar [email protected] voor meer informatie. Een keer meetrainen mag altijd.