De strijd om de Koetshuis ‘de Burcht’ Cup zal op zaterdag 11 juni worden beslist. In de halve finale komen dan FC Rijnvogels en FC Boshuizen in actie en anderzijds zullen Lugdunum en UVS de degens kruisen. Op dezelfde dag zullen de twee winnaars van deze wedstrijden gaan uitmaken wie zich winnaar mag noemen van deze eerste editie. Het toernooi wordt dit jaar gesponsord door uiteraard Koetshuis ‘de Burcht’, Creative EventZ en Sportwash.

Banner SportWash

Bij deze berichtgeving aandacht voor Sportwash! Het bedrijf SportWash stelt een prijs beschikbaar waardoor uw eerste standaard elftal zich een seizoen geen zorgen hoeft te maken om een schoon tenue. SportWash zal elke week na de wedstrijd uw tenue ophalen en weer schoon afleveren. SportWash is afgelopen seizoen begonnen met het aanbieden van een unieke dienst voor voetbalverenigingen. De voetbalkleding wordt door SportWash professioneel gewassen met professionele wasmachines van Electrolux Laundry Systems. Het overgrote gedeelte van de BVO’s werkt met dezelfde wasmachines en genieten week in week uit van een professionele uitstraling op de velden. Het grote verschil met de huishoudwasmachines is dat clubkleuren behouden blijven en sponsoruiting intact blijft. Verder is de levensduur van het tenue langer doordat SportWash A-kwaliteit machines en zeepmiddelen combineren en daardoor perfecte was resultaten behalen. Onderhand is het bedrijf actief in meerdere regio’s en doet men de was voor verschillende voetbalverenigingen. Verenigingen als Quick Den Haag en AVV Swift ervaren op dit moment het gemak van SportWash. Dit naar volle tevredenheid. Een unieke kans dus voor de overgebleven vier clubs om gebruik te gaan maken van dit buitenkansje.

,,Voor Quick is SportWash de uitkomst voor een logistieke uitdaging qua wassen, waarbij een betaalbare, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande service geboden wordt’’ (Marcel de Kler, HV&CV Quick, Den Haag)”

,,Wij zijn als club uitermate tevreden over de samenwerking. Sportwash is een meer dan betrouwbare partij die de gemaakte afspraken nakomt en kwaliteit levert en waarborgt. Geweldig dat dit bestaat.”(AVV Swift)

Waarom u voor SportWash kiest:

  • U krijgt een totaal pakket van ophalen tot aan het bezorgen van frisse en schone voetbalkleding.
  • Uw wasprobleem binnen de vereniging is verleden tijd.
  • U krijgt kwalitatief frisse en schone voetbalkleding.
  • U krijgt één aanspreekpunt voor de was binnen uw voetbalvereniging.
  • Uw voetbalkleding wordt op een duurzame manier gewassen.
  • Zowel voor individuele teams als complete verenigingen.

Wilt u zich geen zorgen meer maken over het wassen van uw voetbalkleding? Neem dan contact op met SportWash via info@sportwash.nl of bel naar +31 (0)6 14193132 en SportWash bespreekt graag de mogelijkheden voor u.