Vorig jaar is LeidenAmateurVoetbal.nl gestart met het organiseren van een voetbalquiz (met vragen over het (inter)nationale en regionale voetbal). De belangstelling was destijds groots te noemen en het werd een avond om met veel plezier op terug te kijken. Tal van clubs waren vertegenwoordigd met spelers, trainers en/of supporters. Na de quiz kregen wij tal van verzoeken om vooral door te gaan met dit initiatief. En dus..

Lounge3 (Small)

De VoetbalQuiz wordt door onze redactie en BiBa Quiz Promotions mogelijk gemaakt in samenwerking met HomeTown Lounge in Leiden. De start zal op vrijdag 3 juni plaatsvinden om 20 uur- de inloop is vanaf 19.30 uur- en een en ander zal duren tot circa 23.00 uur. Vervolgens volgt de prijsuitreiking en uiteraard is een ieder welkom om nog na te babbelen tot 00.30 uur. De inschrijving bedraagt slechts 15 euro per team. Drank en hapjes zijn voor eigen rekening. De quizavond zal doorgaan bij voldoende belangstelling (minimaal vijfentwintig teams van vier personen). Er is plaats voor 35 teams dit jaar!!

Voetbalquiz

Je kunt je per team van 4 man en-/of vrouw inschrijven. Een ludieke teamnaam mag je zelf verzinnen. Maximaal kunnen er dus 35 koppels deelnemen. Vol is vol! 6 mei 2016 wordt bepaald of de quiz door kan gaan. Inschrijven kan via het navolgende emailadres: [email protected]

lounge (Small)

Het evenement is toegankelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Van een club of juist niet aangesloten bij een vereniging. Het gaat vooral om de lol en een leuke onderlinge sfeer. De eer echter telt ook zeker mee en met een aantal fraaie prijzen worden de beste teams in het zonnetje gezet.

Ons team zou het ontzettend leuk vinden als de belangstelling groot zal zijn. Wellicht kan het uitgroeien tot een ware traditie. Wij wachten met spanning af welke teams zich aanmelden. Graag vernemen wij welke lieden een team vormen. Kom maar op met de aanmeldingen!

logo transfer (Small)