Vorig jaar is LeidenAmateurVoetbal.nl gestart met het organiseren van een voetbalquiz (met vragen over het (inter)nationale en regionale voetbal). De belangstelling was destijds groots te noemen en het werd een avond om met veel plezier op terug te kijken. Tal van clubs waren vertegenwoordigd met spelers, trainers en/of supporters. Na de quiz kregen wij tal van verzoeken om vooral door te gaan met dit initiatief. En dus..

De VoetbalQuiz wordt door onze redactie en BiBa Quiz Productions mogelijk gemaakt in samenwerking met HomeTown Lounge in Leiden. De start zal op vrijdag 3 juni plaatsvinden om 20 uur- de inloop is vanaf 19.30 uur- en een en ander zal duren tot circa 23.00 uur. Vervolgens volgt de prijsuitreiking en uiteraard is een ieder welkom om nog na te babbelen tot 00.30 uur. De inschrijving bedraagt slechts 15 euro per team. Drank en hapjes zijn voor eigen rekening. Er is plaats voor 30 teams dit jaar!! De teller staat nu reeds op 29 kwartetten.

Een dolle boel in de pub. Een aftrap voor meer Leidse VoetbalQuizzen!!
Een dolle boel in de pub, editie 2015. Een aftrap voor meer Leidse VoetbalQuizzen!!

Je kunt je per team van 4 man en-/of vrouw inschrijven. Een ludieke teamnaam mag je zelf verzinnen. Maximaal kunnen er dus 30 koppels deelnemen. Inschrijven kan via het navolgende emailadres: redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Maar vol=vol.

Het evenement is toegankelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Van een club of juist niet aangesloten bij een vereniging. Het gaat vooral om de lol en een leuke onderlinge sfeer. De eer echter telt ook zeker mee en met een aantal fraaie prijzen worden de beste teams in het zonnetje gezet.

Kom maar op met de laatste aanmeldingen! De Home Town Lounge (foto hieronder) is er klaar voor! De reeds ingeschreven teams ontvangen spoedig de laatste informatie!

lounge (Small)