donderdag, maart 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenZichtbaarheid fors omhoog, sponsoren profiteren

Zichtbaarheid fors omhoog, sponsoren profiteren

-

Leidenamateurvoetbal.nl heeft afgelopen seizoen de grootste groei meegemaakt van haar vijfjarig bestaan. Supporters wisten ons meer dan ooit te vinden. Onze fans op Facebook hebben zich verdubbeld. Dit mede door de inzet van Hans Stehouwer. Zijn benadering van Facebook is aangeslagen: veel nieuwtjes (maar ook weer niet teveel), aantrekkelijke titels en hierdoor meer discussie (waar Facebook natuurlijk voor bedoeld is!).

Ook Twitter liet een vloeiende lijn omhoog zien. De meer dan 2000 volgers worden via dit medium op de hoogte gehouden van de tussenstanden en uitslagen op alle regionale voetbalvelden en nieuw gepubliceerde artikelen.

In het begin van het seizoen 2015-2016 hebben we onze app gelanceerd en we kunnen stellen dat deze erg goed is ontvangen! Meer dan 1000 downloads is mooi maar nog mooier is het om te zien dat de app veel gebruikt wordt. Een groot deel van het bezoek op de website komt nu via deze ingang binnen.

Onze belangrijkste kanaal is en blijft natuurlijk de website. Daar zagen we een groei van meer dan 50% in het aantal bezochte pagina’s. Het aantal gebruikers is met 36% gestegen. De Koetshuis Cup heeft hier natuurlijk ook aan meegedragen. Maar ook andere items zoals de spelersklassementen, diverse rubrieken en de verslagen worden gewaardeerd door de lezers.

Onze adverteerders zijn natuurlijk ook blij met deze ontwikkeling. Adverteerders als Amstel en Jack’s Casino waren meer dan een half miljoen keer in beeld en dat heeft deze partijen enkele duizenden bezoeken opgeleverd. Onze andere sponsors waren ook volop in beeld. Stond je als adverteerder op de artikelpagina dan werd je ook enkele tienduizenden keren door onze bezoekers gezien. We zijn blij dat we daarmee onze beloftes aan adverteerders waar kunnen maken. Leidenamateurvoetbal is een aantrekkelijk platform om je naamsbekendheid te vergroten bij een specifieke regionale doelgroep. Interesse? Mail naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl! Er zijn ook mogelijkheden om te adverteren met gesloten beurzen, denk aan waardebonnen etc.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read