Bij de dames is het al gedaan voor wat betreft de reguliere competitie. Een laatste rondje langs de vrouwen derhalve. De regionale clubs nog eens op een rijtje, waarbij Ter Leede en RCL onder meer net niet goed genoeg waren voor de titel.

Topklasse Zaterdag

Ter Leede VR1 had nog een kansje om de titel te pakken, maar zover kwam het niet. De Sassenheimse dames wonnen met 2-0 van FC Eindhoven, maar belager DTS’35 won ook en daardoor bleef de kloof drie punten. Voor de ploeg van Wim Bouckaert scoorde Romy Guijt tweemaal. De trainer: ,,We hebben er alles aan gedaan en kunnen na de winterstop prima cijfers overleggen. Zo kregen er onder meer maar zes tegen. Toch hebben we niets, jammer in het kwadraat”, mopperde de naar FC Rijnvogels vetrekkende trainer.

Hoofdklasse Zaterdag

RCL deelde de punten met Ter Leede Vr2: 3-3. Door dat resultaat eindigden de Leiderdorpse dames op de vierde plaats achter Jong FC Twente, RVVH en Jong ADO. Ter Leede 2 werd zesde en had zes punten minder op de teller staan dan de roodwitten uit de Bloemerd. Voor de Racing Club scoorden Marijke van der Berg (2) en Jill Gotink. Bij de formatie van de afzwaaiende trainer Frank van Dam was Julie Hendriks twee keer doeltreffend en ook Bente Boogaard vond de roos.

1e klasse zaterdag

FC Rijnvogels speelde thuis tegen VR2 van Saestum en wonnen deze wedstrijd met 2-0, waarbij Yara Haasnoot nog een prachtig doelpunt wist te maken. De Katwijkse dames eindigden zo op een niet onverdienstelijke vijfde plek. De Kooltuinbewoners gaan zich nu voorbereiden op de KNVB Beker finale van 28 mei aanstaande. UDO kwam niet in actie en degradeerde naar de tweede klasse na een uitermate moeizaam seizoen. Het doelsaldo van de geelzwarten kwam liefst uit op -111 (14-125)

1e klasse zondag

In de laatste wedstrijd wist WVC het mooie seizoen niet positief af te sluiten. RKVV Velsen was met niet minder dan 7-2 te sterk voor de fusieclub. SJC uit Noordwijk speelde gelijk uit bij BSC Roosendaal, maar degradeerden naar de tweede klasse.