FC Boshuizen zal het volgende seizoen ingaan met een nieuwe hoofdtrainer voor de zondag selectie. In goed overleg met de huidige hoofdtrainer, Steef Roodakkers, hebben Bestuursvoorzitter Joop von Oven en voorzitter Technische Commissie Han Sjardijn deze beslissing kenbaar gemaakt.

Roodakkers heeft drie verdienstelijke jaren als hoofdtrainer de selectie van FC Boshuizen onder zijn hoede gehad. Met een zesde plaats in 2014-2015 en een op een haar na gemiste promotie naar de hoofdklasse in het afgelopen jaar kunnen alle betrokkenen dik tevreden zijn. Ook dit jaar is weer ingezet op een plaats bij de eerste drie en mogelijk een periodekampioenschap.

24_boshuizen_318_131116

Waarom dan toch een wisseling van de wacht? De komende drie jaar zijn, mede in het licht van de veranderingen die het amateurvoetbal in Leiden staan te wachten, voor FC Boshuizen van groot belang. Na overleg binnen het bestuur en de Technische Commissie en na raadpleging van de spelersgroep is er voor gekozen om in deze periode de ontwikkelingen in te gaan met een nieuwe trainer. Deze zal samen met de club werken aan de uitvoering van een in maart 2017 te presenteren uitvoeringsplan 2017-2020. Onveranderd zal daarbij de ambitie van de club blijven om in samenwerking of gefuseerd met één of meerdere collega’s een stabiele hoofdklasser in Leiden te vestigen.

Onze club zoekt een ambitieuze trainer die de ingeslagen weg kan vervolgen. De trainer moet uiteraard vakkundig zijn, de vereiste papieren op zak hebben en ‘een aai en een schop’ in huis hebben voor de spelersgroep. Sollicitaties kunnen gericht worden aan jaoven@xs4all.nl.