In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Lesley Kluivers van FC Boshuizen.

VraagAntwoord
Lesley KluiversMijn naam is Lesley Kluivers en ik ben geboren in Leiden op 2 september 1996. Ik ben 19 jaren jong en zit nog op school. Momenteel volg ik de studie Sport & Bewegen op het ROC Leiden. Ik woon in Leiden, lekker dicht bij de club 😉
Mijn voetballoopbaanIk ben in de E begonnen bij DOCOS, daarna 1 jaar in de B, en 2 jaar in de A bij UVS. En nu mijn eerste seizoen bij FC Boshuizen.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Gamen en lekker fitnessen in de sportschool.
Louis van GaalRespect voor de prijzen die hij heeft gewonnen maar het blijft een vreemde vogel. En menig aanvaller kan een puntje zuigen aan de schwalbes van Louis.
Mooiste buitenlandse ploegFC Barcelona
Favoriete spelerDavid Luiz
Top drie Eredivisie1. PSV 2. Ajax 3. Feyenoord
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1. Het winnen van de 1e periode bij FC Boshuizen. 2. Winnen van een internationaal jeugdtoernooi met DOCOS. 3. De eerste prijs behalen op het toptoernooi met UVS.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik wil graag in het voetbal over 2 of 3 jaar nog een stapje hoger doen. En daarbuiten zou ik graag nog de studie fysiotherapie willen doen.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welUVS
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitUitgaan, huiswerk maken, voetbal kijken en relaxen met vrienden of met m'n vriendin. En niet te vergeten zondag zelf voetballen
Te triest voor woordenDe scheidsrechter uitschelden.
Dat vind ik nou humorVoetbal Inside, lekker flauwe humor.
Dat zou ik nou nooit doenNiet op komen dagen bij een training of wedstrijd.
Mijn lievelingsgerechtKapsalon, extra knoflook
Dit bestel ik bij de snackbarPatat hete kip
Mijn favoriete uitgaansgelegenheidDe kantine van FC Boshuizen
RokenGeen behoefte aan
Laatste film die ik zagRocky 4
Mijn favoriete vakantielandTurkije
LevensmottoLiever lui dan moe
Lekker dingSean Armitage
Kijk ik naar uitEen eventueel kampioenschap dit seizoen.
MuziekLil Kleine
Wat ik over zou willen doenMiddelbare schoolexamen
Zou ik graag beter beheersenKoppen, zeker nu ik vaker achterin speel.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenWe draaien uitstekend en hebben de 1e periode binnen, maar het zou prachtig zijn als we aan het einde van dit seizoen bovenaan staan en promoveren naar de Hoofdklasse. Alles is nog mogelijk.
Verschrikkelijk overgewaardeerdKunstgras
Moment dat je het meeste bij is geblevenDebuut bij FC Boshuizen
Dat wil ik graag nog even kwijtIk ben blij met de kans die ik heb gekregen bij Boshuizen en ik heb het prima naar m'n zin.