In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan doelman Mitchel van Abswoude van DoCoS.

VraagAntwoord
Mitchel van AbswoudeIk ben Mitchel van Abswoude, 23 jaar en ik ben geboren op 7 januari 1993 in Leiden. Ik werk sinds een aantal jaar in de potplantenkwekerij van Snoeker potplanten. Verder heb ik mijn diploma's om vrachtwagenchauffeur te worden, maar tijdens de opleiding kwam ik er eigelijk achter dat het niks voor mij was. Dus ik ben hier niet verder meegegaan. Ik woon momenteel samen met mijn vriendin en m'n kleine hondje.
Mijn voetballoopbaanMijn voetballoopbaan is eigelijk vrij simpel verlopen. Toen ik zes was, ben ik bij DoCoS begonnen. En daar ben ik tot op heden niet meer weggegaan .
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Mijn passie naast het voetbal heeft eigenlijk ook een beetje met voetbal te maken, want dat is samen met vrienden voetbal kijken en naar wedstrijden van Feyenoord gaan etc.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeRoomburg (basisschool), Stevenshofschool (basisschool) en Da Vinci College Lammenschans (middelbare), allemaal in Leiden.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.3e Klasse A 1.DoCoS 2.Koudekerk 3.Kagia 4.CVC Reeuwijk 5.Lugdunum 6.DWO 7.BSC 8.Zwammerdam 9.NSV'46 10.Floreant 11.WDS 12.Hazerswoudseboys 13.Oegstgeest 14.Rohda'76
De website Leidenamateurvoetbal.nlEen leuke website. Ik lees altijd de verslagen, niet allemaal maar een groot deel ervan wel.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioNieuw Zuid van Quick Boys.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds De WK-finale van 2010, het doelpunt van Van Bronkhorst tegen Uruguay op het WK 2010 en alle kampioenschappen met mijn teams van DoCoS.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Binnen het voetbal voorlopig nog lekker blijven voetballen bij DoCoS en daarbuiten lekker mijn eigen leventje gaan leiden.
Mijn puberteitEen hel voor me ouders.
VooroordeelGeld maakt niet gelukkig.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistSynDROOM van Johnny de Mol vind ik een mooi programma, hoe hij omgaat met die gasten.
ZieligMishandeling van kinderen en dieren.
Dat vind ik nou humorBert Visser.
2015 was voor mijEen nieuw begin, in de zin van een huisje gekocht.
Daar had ik beter over na moeten denkenEigenlijk niks.
Onmiddellijk opdoekenUtopia
Wat een afgangAlle progamma's van Barbie.
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsTegenwoordig kan alles dus echt met verbazing naar het nieuws kijken.
LevensmottoNiet denken maar doen!!
Lekker dingHeel politiek correct: mijn vriendin.
Favoriete stampotAndijvie stampot.
Muziek in mijn levenIk vind alle muziek leuk.
AfknapperVrouwen met bier
Kampioen in de EredivisiePSV
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromHet slot van de competitie met DoCoS.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenDoCoS en mijn persoonlijke verwachting dit seizoen is kampioen worden.
Ouder wordenLiever niet te snel.