De spelerscarrousel draait op volle toeren. Op regelmatige basis plaatst onze redactie een up-date. Vandaag nieuws van en over UVS. Waar competitiegenoot RCL eerder al liet weten dat de voltallige selectie in tact blijft, komt er ook dergelijk nieuws van de blauwwitten.

,,Enkele weken terug is er gestart met de intentie gesprekken met de selectiespelers van de huidige selectie. UVS is blij te kunnen melden dat bijna de gehele huidige selectie heeft aangegeven ook in het seizoen 2016-2017 bij UVS te zullen acteren. De gesprekken met alle spelers m.b.t. volgend seizoen waren zeer positief”, laat woordvoerder Lucas Riethoven weten.

El Idrissi (Small)

Verder wordt de selectie nog uitgebreid bij de blauwwitten. Marouane El Idrissi (foto 1) , Yorick Moors en Bas Nieuwenburg (foto 2) zullen in het seizoen 2016-2017 ook voor UVS uitkomen. Riethoven: ,,Marouane EL Idrissi (30 jaar) is een aanvaller en heeft gespeeld bij FC Lisse in de topklasse en bij Ter Leede in Sassenheim. Dit seizoen speelt Marouane voor stadsgenoot GHC. Bas Nieuwenburg (23 jaar) is een rechtsbenige middenvelder, maar weet ook achterin z’n mannetje te staan en speelt al zijn hele voetballeven bij UDO in Oegstgeest. Yorick Moors (19 jaar) komt over van DSO uit Zoetermeer. Yorick is een linksbenige talentvolle voetballer en is inzetbaar aan de gehele linkerkant. We zijn blij met deze versterkingen.”

Bas Nieuwenburg (Small)