In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Niels van den Burg van UVS.

VraagAntwoord
Niels-fotoIk ben Niels van den Burg. Ik ben geboren op 19 oktober 1991 en dus 24 jaar jong. Van oorsprong ben ik een Westlander en kom uit 's-Gravenzande. Tien jaar terug zijn m'n ouders, broer en zusje verhuisd naar Zoetermeer. Sinds kort ben ik woonachtig in Leiden en ik werk bij Evanthia in Monster. Evanthia is gespecialiseerd in veredeling, vermeerdering en handel in zaden en jonge planten. Zelf ben ik teamleider van de afdeling Zaadtechnologie & Logistiek, wat ik met veel plezier doe.
Mijn voetballoopbaanMijn voetballoopbaan ben ik in 's-Gravenzande begonnen bij de plaatselijke SV, wat tegenwoordig FC 's-Gravenzande heet. Op m'n twaalfde ging ik mijn geluk bij ADO den Haag beproeven. Hier heb ik 4 seizoenen gevoetbald, waarna ik naar UVS ging. Al de jaren die hierop volgden, ben ik bij UVS gebleven, met uizondering van m'n jaar GHC vorig seizoen.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Naast het voetbal houd ik ook van de duiksport. Als ik even de kans krijg, piep ik er graag tussenuit om de mooie onderwaterwereld in binnen- en buitenland te bekijken.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdePrins Willem Alexander school in 's-Gravenzande, ISW Gasthuislaan in 's-Gravenzande en het Oranje Nassau College in Zoetermeer.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speelIk denk dat Westlandia uiteindelijk kampioen wordt met daarachter SVC'08. Deze twee ploegen steken boven de rest uit. De andere ploegen staan allemaal ontzettend dicht op elkaar dus er kan nog van alles gebeuren....
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQuick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds De UEFA Cup winst van Feyenoord in 2002, Promotie met UVS Zondag 1 naar de 1e klasse, het winnen van de districtsbeker met UVS A1.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuitenGewoon m'n best doen en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt.
Eerste vijf eredivisie en laatste vijf straksEerste 5 : Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse en PEC Zwolle. Laatste 5: De Graafschap, Cambuur, FC Twente, Roda JC en Willem II.
Mooiste voetbalclub in het buitenlandBayern München
Social mediaFacebook, Twitter
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistIk kijk graag naar Wegmisbruikers. GTST mogen ze van mij echt van de buis halen.
ZieligRitueel slachten
Dat vind ik nou humorVoorstellingen van Jochem Myjer
Dat zou ik nou nooit doenJuichen voor Ajax
Daar had ik beter over na moeten denkenM'n actie die na twee minuten in de eerste competitiewedstrijd tegen RCL een rode kaart opleverde.
Onmiddellijk opdoekenDe pasjescontrole op het veld voor aanvang van de wedstrijd.
Wat een afgangDe prestaties van Feyenoord de afgelopen weken.
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsDe hele discussie omtrent de asielzoekers.
Levensmottocarpe diem
Lekker dingMegan Fox
Muziek in mijn levenVoornamelijk Radio 538
Angst voorIk zou niet weten waarvoor.
Doe eens normaal zegGrote clubs die jonge voetballertjes al op zeer jonge leeftijd voor een vermogen vastleggen. Vaak blijkt het nog niks te worden ook.
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromDe dag dat ik de staatsloterij win en nooit meer hoef te werken.
Favoriete vakantielandTot nu toe is dat Australië.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenIk hoop met UVS bij de eerste 5 te eindigen. Het zou leuk zijn als we dit seizoen ook nog een periodetitel kunnen bemachtigen.
Verschrikkelijk overgewaardeerdDe mening van Johan Cruijff. Wat word ik daar moe van zeg.
Dat wil ik graag nog even kwijtComplimenten aan de hele redactie van Leidenamateurvoetbal. Onderhand een begrip in de regio!