donderdag, maart 28, 2024
HomeZaterdagDerde klasseKoudekerk en het seizoen 2016-2017; Biya gestrikt, Van Tol terug op nest

Koudekerk en het seizoen 2016-2017; Biya gestrikt, Van Tol terug op nest

-

Derde klasse- VV Koudekerk heeft de selectie versterkt met Rik van Tol en Gryvo Biya. Van Tol speelde afgelopen seizoen voor SV Zevenhoven, maar heeft besloten na een jaar weer terug te keren op het oude nest. De 32-jarige aanvaller Biya, die in het verleden in de jeugdopleiding van Vitesse speelde, kwam als laatst uit voor SC Woerden en gaat ook als jeugdtrainer aan de slag.

Biya en Van Tol zijn in navolging van Marvin Kraan, Daan van Randeraat, Ricardo van Rijswijk, Daan van der Zwet, Sam van Tongeren, Milad Mansour, Rik Vogels, Dave van den Berg, Jelle Vergunst en Jordy Melchert de nieuwste gezichten in de selectie van hoofdtrainer Alex Redel. Eerder dit seizoen hebben Roy van den Berg, Akke Pennin, Mike van Velzen, Bryan van Delft, Jeroen van Munsteren, Erwin de Best, Mike Suvaal, Mitchell Goudkuil en Mark van Leeuwen laten weten niet meer uit te willen komen in de selectie van Koudekerk.

Tijdens de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn er nog vier nieuwe gezichten. De talentvolle jeugdspelers Roy Dorrepaal, Stan Kraan, Sander Weijman en Seb Westdijk trainen de eerste weken mee met de selectie en sluiten daarna weer aan bij de A1 van trainer Dennis Bos.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read