Derde klasse A (zondag)-Na het verlies van vorige  week in eigen huis tegen Voorschoten’97 had de ploeg van coach Alan Campfens en Martin de Louw iets goed te maken. Dat moest gebeuren op een mooie zondagmiddag met MMO als bezoeker in Warmond. In een wedstrijd waarin de plaatselijke SV pas na rust wakker leek te schrikken, waren het de boys uit Hoogmade die er met de punten vandoor gingen. Daarmee kwam de ploeg van Pascal Verschoor en passant van de hatelijke nul af.

In de eerste minuut was het Warmunda speler Bilal El Kourami die in de fout ging, Leroy van Goozen snelde er met de bal vandoor maar zijn inzet belandde in de handen van Warmunda keeper Arthur van Dam. In de tegenaanval was het Brian van Noort die de keeper van de bezoekers aan het werk zette. Van Noort zag zijn schot in de veilige handen van Albin van Wieringen eindigen. Na ruim een kwartier gespeeld te hebben was de eerste echte grote kans van de wedstrijd voor MMO. Rowdy Looman vond Thomas Bakker. Onder druk van twee verdedigers wist hij met een stift tot een doelpoging te komen. Van Dam redde goed op deze inzet.

Na twintig minuten was het raak. Uit een vrije trap van Danny Hoogenboom was het Looman die boven iedereen uit stak en het leer snoeihard tegen de touwen kopte. Warmunda, dit keer zonder aanvoerder Vincent Solleveld,  speelde tot dan toe erg slordig en liet de tegenstander goed in de wedstrijd komen. Na een prima aanval van Warmunda vond de goed spelende Dennis Kramer met een dito pass ploeggenoot Vasco Esman. De aanvaller probeerde het met een geplaatst schot in de verre hoek, maar hij zag zijn poging voorlangs gaan. Bij de tweede paal was het Chafik Belmamoune die  met een sliding er nog wel het beste van probeerde te maken. Van Wieringen reageerde attent op zijn inzet en wist  ternauwernood op de doellijn te redden. MMO zette vervolgens een verzorgde tegenaanval op. Dave van Leijden vond Looman met een geweldige diepte bal. De aanvaller ging recht op Van Dam af. De sluitpost van de thuisploeg ging naar de grond, miste de bal en nam Looman mee. Menig MMO supporters wilde een penalty, maar scheidsrechter Brouwer kwam niet aan de wens tegemoet.

Na rust kwam er een heel ander Warmunda uit de kleedkamer. De gastheren deden wat ze in de eerste helft te weinig gedaan hadden, te weten kansen creëren. El Kourami stuurde Belmamoune weg, maar de jongeling vond Van Wieringen op zijn weg. Een aantal minuten later was het Sjoerd WInkelman die na een actie binnendoor op het doel schoot, het schot werd onderweg gekraakt maar belandde uit de kluts weer voor de voeten van Winkelman. De van origine middenvelder haalde hard uit maar zag zijn inzet tot corner verwerkt worden. Warmunda bleef kansen krijgen. El Kourami zag zijn inzet op het aluminium belanden. Kort daarna was het weer El Kourami die voor de keeper stond, maar de voortreffelijke Van Wieringen hield wederom zijn doel schoon.

In het slotoffensief van de thuisploeg kwam MMO steeds meer onder druk te staan. De bezoekers konden vaak niet meer doen dan het leer naar voren peren. Een enkele keer werd het gevaarlijk maar dan waren er voldoende mensen van Watmunda ter plekke om de angel uit de aanval te halen. De thuisploeg bleef aanvallen, maar doelman Van Wieringen  wist van geen wijken.  Uit een van de spaarzame hoekschoppen die MMO kreeg kwam de beslissende 0-2 voort. Werner van Leeuwen kwam als winnaar uit de strijd in het vijf metergebied en wist met de punt van zijn schoen het speeltuig achter Van Dam te plaatsen. Warmunda gaf nog eenmaal alles, maar ook vandaag wist  de ploeg niet te scoren niet te scoren. Al met al een zure nederlaag voor de mannen van Campfens. Na de thuisnederlaag tegen Voorschoten’97 ging nu ook MMO met de punten aan de haal. Ook nu waren de kansen niet besteed aan de ploeg uit Warmond.

Warmunda – MMO 0-2 (0-1). Looman  0-1, Van Leeuwen 0-2. Scheidsrechter Brouwer.

Opstelling Warmunda: Van Dam, Komen, Taeye, El Kourami, Arnst, Kest, Esman (Smith), Van Noort (Rajabzadah), Belmamoune, Kramer, Van Noort (Winkelman).