HomeZaterdagVierde klasseFC Rijnland (za) verliest eerder gestaakte wedstrijd van VVSB

FC Rijnland (za) verliest eerder gestaakte wedstrijd van VVSB

-

Vierde klasse A (zaterdag)-Eerder dit seizoen stond FC Rijnland op eigen bodem al tegenover VVSB. Wegens een bemoeizuchtige toeschouwer besloot de toen arbiter van dienst het duel te staken. Op dat moment leidde de ploeg uit Noordwijkerhout met 0-2. Afgelopen zaterdagmiddag werd het restant van de wedstrijd uitgespeeld. VVSB prikte er in de slotminuten nog een doelpunt bij via Mike Taskin, die net als Luuk van Paridon, al eerder scoorde Het werd uiteindelijk dus 0-3.

Brian Verhage over de laatste vierentwintig minuten: ,,Onze trainer had aangegeven dat we deze minuten een alles of niets offensief eruit moesten persen. We keken immers al tegen een achterstand aan, we konden dus ook niet anders. We probeerden het wel, daardoor creëerden we wat kleine kansen. Echt terug komen in de wedstrijd lukte ons helaas niet. Uiteindelijk scoorden zij nog in de laatste minuut en was de koek op bij ons. Helaas.”

Verhage blikt vooruit op volgende week: ,,Volgende week spelen we uit bij Roodenburg. Een lastige wedstrijd. We moeten onze rug rechten en volop strijd leveren. Als we omhoog willen kijken, zullen wie dat duel winnend moeten afsluiten. Deze wedstrijd tegen VVSB moeten we maar snel vergeten. Zaterdag wacht ons een lastig te nemen horde in Leiden Noord.”