Eerder was op onze website te lezen dat Henk Buyn Roodenburg aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. Het Roodenburg bestuur heeft dit vertrek zeker betreurd, maar is na dit besluit snel op zoek gegaan naar een opvolger voor Leidenaar Buyn. Op toch wel korte termijn is dit gelukt. Met ingang van het huidige seizoen zal Nino Poulina hoofdtrainer zijn van de ploeg uit Leiden- Noord. Momenteel is Poulina hoofdtrainer van Football Factory- zijn eerste seizoen- in Leiden en wil het seizoen daar waardig afsluiten, zoals ook Buyn dat zal doen bij Roodenburg.

Poulina vertelt: ,,Na de berichtgeving dat Henk stopt aan het einde van het seizoen ben ik door het bestuur van Roodenburg benaderd. Ik ben erg ambitieus en zag Roodenburg gevoelsmatig als een stap hogerop in mijn trainersloopbaan. Daarbij benadruk ik wel dat ik Football Factory erg dankbaar ben. Het was wel de club die mij een eerste kans gaf om als hoofdtrainer voor een groep te staan. Ik zal de club met pijn in mijn hart verlaten. Maar goed, de gesprekken met Roodenburg verliepen zo goed. Ik voelde me er comfortabel bij. Zeker omdat Henk Buyn ervoor heeft gezorgd dat ik een warm bad terecht kom. Hij heeft een bepaalde lijn ingezet binnen Roodenburg waar ik me helemaal in kan vinden. Ik zal er alles aan doen om dat door te trekken.”

Nino gaat verder: ,,Daarbij ben ik ook blij met de technische staf. Wesley Lancel blijft aan als assistent. Ik ken Wessa al van jongs af aan en kan goed met hem door een deur. Dan heb je Ron en Rinus de Bruin, welke ik goed ken uit mijn zaalvoetbaltijd. Dennis Gressie de verzorger ken ik uit mijn Lugdunum-tijd en Wilco Penseel is op en top Roodenburger. En dan hebben we ook een top keeperstrainer in Martin van der Lans. Alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Bij Roodenburg staat een goede spelersgroep met veel kwaliteiten. Ik heb zin om met die jongens te gaan werken. Ik verheug me erop. Maar eerst wil ik Football Factory waardig verlaten door zo hoog mogelijk te eindigen.”

IMG_5093 (Small)