Na een paar weken trainen en een tweetal oefenwedstrijden te hebben gespeeld ging de selectie afgelopen weekend onder leiding van de nieuwe trainer Kees van Tongeren op trainingsweekend naar het vertrouwde adres in Austerlitz om daar te trainen en een tweetal wedstrijden te spelen.

Het grootste deel van de selectie was in de middag richting de trainingsaccommodatie vertrokken en een aantal volgden later daar zij nog werkverplichtingen hadden. Toen Kees bezig was met het grootste gedeelte van de groep op het complex van s.v. Austerlitz sloten er steeds meer spelers aan.( foto 1 ).

IMG-20160812-WA0002 (Small)
Rien van Staveren en Peter van der Tuin startten met de training aan de groep van ongeveer 22 man, terwijl de van GHC overgekomen trainer  de groep observeerde en ingreep waar nodig om iedereen op scherp te krijgen. (foto 2 )
Nadat de groep compleet was, nam Van Tongeren het stokje over van zijn assistenten.

IMAG0187 (Small)

De training werd afgesloten rond half 22 en daarna toog de meute richting het slaapadres om daar wat te eten (en te drinken), een kaartje te leggen en om op een schappelijke tijd richting bed te gaan.
De volgende ochtend werd iedereen rond half negen aan het ontbijt (foto 3)verwacht daar de eerste wedstrijd rond half 12 gepland stond tegen f.c. Driebergen 2.

IMG-20160815-WA0011 (Small)
De groep werd in twee delen gesplitst en Van der Tuin nam de eerste groep bij zich om een bespreking te houden om daarna richting Driebergen te vertrekken. Daar aangekomen wilde de staf dat 2e groep wel ging kijken naar de eerste groep en andersom.
De eerste groep won weliswaar hun wedstrijd tegen Driebergen 2 met 0-1, maar het was veelal onwennig in de eerste echte wedstrijd. Veel onnodig balverlies en onrustig spel, maar ook was de potentie waarneembaar van de groep.
De tweede groep onder leiding van Van Tongeren( foto 4 )had het in het begin zwaarder en door persoonlijke fouten kwam deze groep binnen korte tijd met 2-0 achter. Maar deze groep wist de wedstrijd helemaal om te draaien en af te sluiten met een 2-2 gelijkspel.

IMAG0188 (Small)
Na het voetbal ging de groep richting de slaapaccommodatie om daar de traditionele danseres aan het werk te zien. Kees waarschuwde de groep nog wel dat ze rekening moesten houden met een vroege training.
Na de training en het ontbijt de volgende dag( foto 5 ) werd het weekend afgesloten. De spelers werd nog even duidelijk gemaakt wat zoal verwacht wordt dit seizoen.

Komende zaterdag staat de bekerwedstrijd voor de deur tegen Koudekerk en zal de selectie enigszins weten waar het staat.