Evenals meerdere verenigingen uit de regio viert ook Voetbalvereniging Woubrugge deze zomer haar 70-jarig bestaan. Omdat de oprichtingsdatum midden in de zomer valt, is besloten om het jubileum op zaterdag 4 juni te vieren. De vereniging is door de jaren heen een ware maatschappelijke spil in het dorp geworden en daarom zal het feest niet alleen voor en met de leden gevierd worden, maar is iedereen die de vereniging een warm hart toe draagt van harte welkom.

Om de dag feestelijk in te luiden zal er om 10:00u een groen-witte optocht starten vanaf de Batehof in Woubrugge. Deze optocht zal via diverse Woubrugse straten eindigen bij sportpark Bateweg Noord, de thuishaven van de vereniging. Aldaar zullen mevrouw Van der Velde-Menting (Burgemeester Kaag en Braassem) en Hans Boer (voorzitter VVW) de officiële opening verzorgen.

Er zullen de gehele dag activiteiten op en rond de velden zijn voor jong en oud. Zo is er voor de jeugd tot 12 jaar een sportieve kermis georganiseerd, waarbij kinderen allerlei sportieve activiteiten kunnen uitoefenen. Voor de oudere jeugd en de volwassenen wordt er een vierkamp gehouden, waarbij in teams van vier tegen vier gestreden wordt om de Woubrugse eer.

Vanaf 16:30u wordt er in de kantine een veiling gehouden, waarbij mooie items worden geveild. Zo kan er o.a. geboden worden op gesigneerde voetbalshirts van profvoetballers, op business seats voor een wedstrijd bij Sparta, een lunch met de burgemeester in het gemeentehuis en nog vele andere mooie items. De opbrengst van deze veiling zal geheel ten goede komen van de bouw van de nieuwe kleedkamers, die door de groei van de vereniging van groot belang zijn.

Het jubileum wordt tenslotte feestelijk afgesloten door een ‘mystery artist’. Wie ? dat is, nog even een geheim, maar dat het een feest wordt, dat staat vast. De organisatie hoopt ook u te mogen verwelkomen op zaterdag 4 juni, zodat zij er samen met u een gezellige verjaardag van kunnen maken.

Kijk voor meer informatie op www.vvwoubrugge.nl