Het laatste kwartfinaleduel in de Koetshuis Cup staat vanavond op het programma. Lugdunum neemt het in eigen huis op tegen buurman UVS. De kans is groot dat beide ploegen elkaar ook volgend seizoen tegen gaan komen in de tweede klasse. Lugdunum, dat afgelopen weekend met 3-2 onderuit ging bij Nieuwkoop, kroonde zich namelijk anderhalve week geleden tot kampioen in de derde klasse dankzij een 2-1 overwinning op LSVV ’70. UVS strijdt dit seizoen tegen een plek in de degradatiezone, maar na de twee overwinningen op rij tegen respectievelijk CWO (2-0) en LYRA (0-3) zijn de Leidenaren bijna veilig. In de competitie gaat het dus allemaal voortvarend. In de Koetshuis Cup is dat ook zeker het geval.

Zowel Lugdunum als UVS werden groepswinnaar. De kikkers behaalden de eerste plek in poule B voor VV Oegstgeest, SJZ en Meerburg en bij de laatste zestien werd DOSR via strafschoppen verslagen. UVS won alle duels in poule D en eindigde eveneens als winnaar voor teams als FC Rijnland (zondag), ASC, FC Rijnland (zaterdag) en Football Factory. Voorschoten ’97 (zondag) werd vervolgens in de achtste finales via pingels opzij gezet door de formatie van trainer Jeroen Hoefnagel.

Het duel dinsdagavond op de Kikkerpolder start om 20.00 uur en staat onder leiding van Ron Karremans, die wordt geassisteerd door Van Zanten en Moraal. De winnaar van deze kwartfinale neemt het overigens in de halve finale op tegen DoCoS, dat bij de laatste acht te sterk was voor VV Oegstgeest (1-3).

Kwartfinale:

Donderdag 13 april: Valken’68-FC Boshuizen* 2-3

Dinsdag 18 april: Oegstgeest-DoCoS 1-3

Dinsdag 18 april: FC Rijnvogels 2-Voorschoten’97 (za) 2-0

Dinsdag 25 april: Lugdunum-UVS

Arbitrage via COVS!

Alle duels: aftrap 20 uur

Halve finale:

Woensdag 24 mei: Lugdunum/UVS-DoCoS (M)

Woensdag 31 mei: FC Rijnvogels 2-FC Boshuizen (N)

Wedstrijden op complex FC Boshuizen, vermoedelijke aanvang 20 uur, in overleg met clubs

Finale:

Zaterdag 17 juni: Winnaar wedstrijd M- Winnaar wedstrijd N

Wedstrijd op complex Valken’68 tijdens zesde Event van Leidenamateurvoetbal.nl

Vermoedelijke aanvang 17.30

Meer informatie volgt via deze website!