Koetshuis Cup- Dinsdagavond gaat de poulefase weer verder en voor het eerst wordt er minimaal een wedstrijd in alle poules gespeeld. Zoals het er nu naar uitziet zullen alle wedstrijden ook doorgang vinden vanwege het spelen op kunstgras. Mocht er alsnog niet gespeeld kunnen worden dan vraagt de organisatie of de thuisspelende club dit z.s.m. wil doorgeven. De wedstrijden staan allen gepland voor 20 uur!

In poule A ontvangt UDO op eigen veld LSVV’70, waarbij beide ploegen nog steeds een kans hebben om de volgende ronde te bereiken. UDO moet daarvoor wel winnen zodat het afsluitende treffen tegen Koudekerk beslissend gaat worden voor plaats drie of zelfs twee. LSVV’70 moet een monsterscore neerzetten, maar dan nog valt te bezien of dat genoeg is. In het laatste geval is UDO gezien voor de knock-out fase. In poule B ontvangt Oegstgeest tweedeklasser Meerburg. De thuisploeg speelde pas eenmaal, maar won wel van Lugdunum. De withemden verloren al twee keer en zullen sowieso moeten winnen om de hoop levend te houden op een plek bij de laatste zestien.

In poule C staan twee wedstrijden gepland. FC Boshuizen, dat vooralsnog Foreholte moet voor laten gaan in deze groep, gaat uitkomen tegen Leidsche Boys dat pas eenmaal speelde. In principe is de vierdeklasser dus nog niet gezien, maar een overwinning op de eersteklasser ligt niet in de lijn der verwachtingen. Wellicht beslissend voor de derde plaats is de ontmoeting tussen DOSR en RCL. De Veners verloren van FC Boshuizen, maar kunnen nog altijd door uiteraard omdat er nog drie wedstrijden gespeeld dienen te worden. RCL won van Leidsche Boys, maar leed nederlagen tegen Foreholte en FC Boshuizen. In poule D speelt UVS, dat al geplaatst is, tegen derdeklasser ASC. De roodzwarten mogen nog hoop koesteren op de derde plek achter FC Rijnland (zo) en UVS. De blauwwitten lijken echter gebrand om een prima basis te leggen voor de hervatting van de competitie.

In poule E tenslotte speelt DoCoS op papier thuis tegen FC Rijnvogels O 23, maar het duel is omgezet naar de Kooltuin. Ofwel de thuishaven van de Katwijkers. Inzet hier is de eerste plaats in de poule. Overigens, zie eerdere geplaatste items, geeft de klassering in de poule geen voordeel voor de loting voor de knock-out fase. De loting staat vooralsnog gepland voor maandag 13 februari, ervan uitgaande dat het programma uit de groepsfase dan gespeeld is. Verslagen van al deze wedstrijden zullen in de loop van de woensdag worden gepubliceerd.