Na het winterse weer van vorige week gaan de wedstrijden in de LAV Cup dinsdagavond hopelijk wél door. Dus wie geen zin heeft om thuis op de bank te hangen, kan er lekker op uit gaan. Keuze is er in iedere geval genoeg, want maar liefst vijf wedstrijden staan op het programma.

FC Boshuizen neemt het in de spannende poule A op tegen DoCoS. Een mooi Leids onderonsje dus aan de Boshuizerkade. In dezelfde groep ontvangt het nog puntloze UVS Rob Wolfsleger’s AVV Alphen. De Leidenaren boekten afgelopen zaterdag in de competitie een knappe en belangrijke 3-0 zege op RCL, terwijl de Alphenaren met 0-7 op de broek kregen van RKDEO.

In groep B treffen Lugdunum en Valken ’68 elkaar. Beide teams zijn competitiegenoten, respectievelijk de nummers twee en drie in de tweede klasse C en speelden eerder dit seizoen ook al tegen elkaar. Eind november eindigde de wedstrijd in een doelpuntloze score. Vallen er nu wél doelpunten?

In poule D staan Kagia-Koudekerk en VVSB-ASC op het programma. Kagia en ASC staan beide op zes punten, terwijl er voor het puntloze Koudekerk en VVSB nog voldoende kans is om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Maar dan moet er eigenlijk wel gewonnen worden. Het kan dus nog alle kanten op in deze groep!

Let op: alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Dinsdagavond zullen de uitslagen verschijnen op deze site. Woensdagochtend/middag verschijnen ook de reacties op de gespeelde wedstrijden.

Bekijk hier de groepsindeling, het volledige wedstrijdschema en de uitslagen van de LAV Cup (voor zover bij de organisatie bekend).