De groepsfase in de LAV Cup is in volle gang. Sommige poules zijn al over de helft. Dinsdagavond staan er weer vijf duels op het programma. Een aantal teams vecht misschien wel voor de laatste kans om de volgende ronde te bereiken van het regionale voetbaltoernooi.

Dat geldt bijvoorbeeld in poule A voor Avv Alphen, dat de reserves van Rijnvogels ontvangt. De Alphenaren verzamelden drie punten uit de eerste drie wedstrijden. Het is de ploeg van trainer Rob Wolfsleger er dus aan gelegen om het thuisduel te winnen, anders wordt het bereiken van de knock-outfase een lastige klus. De top vier van de groep van zeven teams gaat verder. Koploper FC Rijnvogels 2 kan bij winst goede zaken doen.

BREAKING 21/11: AVV ALPHEN-FC RIJNVOGELS (RES) AFGELAST!!!!

In poule B vechten de reserves van SJC en Voorschoten ’97 (zaterdag) het uit. Na de 5-1 nederlaag bij Foreholte willen de Voorschotenaren zich revancheren in Noordwijk, maar SJC is een lastig te nemen horde. Eerder in het toernooi won Lugdunum, de koploper in de tweede klasse, met de nodige moeite aan de kust (2-3). In dezelfde groep neemt Foreholte het op tegen de reserves van Ter Leede, die vanavond hun debuut maken in de LAV Cup.

FC Rijnland en Koudekerk spelen in groep B ook pas hun eerste duel. In de competitie loopt het nog niet zo lekker bij de Koudekerkers, terwijl het bij de Leidenaren wel voortvarend gaat. Hoewel het team van trainer Paul Pikaar afgelopen zondag tegen een 2-1 nederlaag aanliep in Nieuwveen tegen Nicolaas Boys.

In poule E treft Stompwijk ’92 het VV Leiden van Cees van Tongeren, dat tot nu toe zes uit negen haalde. De Leidenaren spelen vanavond dus al hun laatste groepswedstrijd in de LAV Cup. Bij winst is de derdeklasser nagenoeg zeker van de volgende ronde. De Stompwijkers hebben de punten ook net zo hard nodig, want vorige week werd nog met 4-1 verloren bij koploper Voorschoten ’97 (zondag).

Let op: alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Dinsdagavond zullen de uitslagen verschijnen op deze site. Woensdagochtend/middag verschijnen ook de reacties op de gespeelde wedstrijden.

Bekijk hier de groepsindeling, het volledige wedstrijdschema en de uitslagen van de LAV Cup (voor zover bij de organisatie bekend).