De LAV Cup gaat dinsdagavond weer verder. Wie geen zin heeft om op de bank te hangen, heeft weer voldoende keuze om een groepswedstrijd in het regionale voetbaltoernooi te bezoeken. Vier duels staan op het programma, waarvan twee in poule A.

Tweedeklasser RCL ontvangt de reserves van Noordwijk. Bij winst zetten de Leiderdorpers een grote stap richting de volgende ronde. De ploeg van trainer Henk Buyn verraste eerder door hoofdklasser FC Boshuizen met 1-4 aan de kant te zetten, maar twee andere groepswedstrijden tegen DoCoS (2-1) en AVV Alphen (1-2) gingen verloren. De Noordwijkers speelden tot nu toe pas twee duels en wonnen er één tegen DoCoS (3-0).

In dezelfde groep treffen stadgenoten FC Boshuizen en UVS elkaar. Eerstgenoemde club pakte uit de eerste drie groepsduels vier punten, terwijl de mannen van trainer Steef Roodakkers pas hun tweede wedstrijd spelen. UVS kreeg eerder klop van RCL (1-4).

BREAKING: DE WEDSTRIJD IS OMGEZET NAAR EEN THUISDUEL VOOR UVS VANWEGE AFGELASTING VAN HET HOOFDVELD VAN FC BOSHUIZEN!!!

In poule B neemt Valken ’68 het op tegen de reserves van Ter Leede. Voor beide teams is het pas het tweede optreden in de LAV Cup dit seizoen. De Valkenburgers gaan op zoek naar hun eerste overwinning na de 1-2 nederlaag tegen SJC 2. De Sassenheimse formatie staat er beter voor dankzij de 0-2 uitzege van vorige week op Foreholte.

In poule D speelt koploper Kagia een thuisduel tegen ASC. Beide ploegen zijn nog foutloos in de groep tot nu toe. De Lisserbroekers wonnen de eerste twee wedstrijden van respectievelijk VVSB (1-2) en UDO (3-5), terwijl ASC in zijn enige duel eveneens te sterk was voor UDO (1-3).

Let op: alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Dinsdagavond zullen de uitslagen verschijnen op deze site. Woensdagochtend/middag verschijnen ook de reacties op de gespeelde wedstrijden.

Bekijk hier de groepsindeling, het volledige wedstrijdschema en de uitslagen van de LAV Cup (voor zover bij de organisatie bekend).