De laatste wedstrijden om de LAV Cup in 2017 zijn gespeeld. Afgelopen dinsdag kwamen nog acht clubs in actie en zij zorgden die avond voor 26 (!!) goals. Voor komende zaterdag stond Kagia versus FC Rijnland nog ingepland, maar die wedstrijd is verzet naar januari. Zo vlak voor de feestdagen zet onze redactie alles even op een rij, waarbij de aandacht van de deelnemende clubs wordt gevraagd!!!!

Tot nu werden 38 van de 71 groepswedstrijden gespeeld. Voor januari staan 26 wedstrijden ingepland. Helaas staan er door onder meer afgelastingen nog 7 wedstrijden open. Op de homepage onder de tab LAV Cup staan de uitslagen, het programma en de huidige stand. Voor het gemak ook hier nog even de speeldata en geplande wedstrijden zoals deze bij ons bekend zijn voor de maand januari:

PROGRAMMA

9/1: FC Rijnland-VVSB (D)

13/1: FC Rijnvogels-UVS (A), Koudekerk-UDO (D), Ter Leede-Voorschoten’97 za (B)

14/1: Roodenburg zo- Stompwijk’92

16/1: Valken’68-Foreholte (B), UVS-DoCoS (A), Voorschoten’97 za-Lugdunum (B), Ter Leede-SJC (B), UDO-FC Rijnland (D), Koudekerk-VVSB (D)

20/1: Noordwijk-UVS (A), VVSB-UDO (D), Meerburg-Football Factory (C), Lugdunum-Ter Leede (B)

21/1: ASC-FC Rijnland (D)

23/1: Noordwijk-FC Boshuizen (A), Voorschoten’97-Valken’68 (B), AVV Alphen-FC Rijnvogels (A), Oegstgeest-SJZ (C), Stompwijk’92- Roodenburg za (E), Meerburg-LSVV’70 (C), Kagia-FC Rijnland (D)

27/1: Meerburg-Oegstgeest (D)

30/1: Football Factory-LSVV’70, ASC- Koudekerk (D)

De navolgende clubs dienen deze wedstrijden ZSM in te plannen en door te geven aan de organisatie:

Foreholte-SJC, AVV Alphen-Noordwijk, FC Rijnvogels-RCL, VVSB-ASC, Roodenburg zo- Voorschoten’97 zo, Roodenburg za-Roodenburg zo en Roodenburg za-Voorschoten’97 zo.

Let op: wanneer een wedstrijd in januari door een club alsnog wordt afgezegd zal de organisatie moeten besluiten de tegenstander een reglementaire 3-0 zege toe te wijzen. Het wordt anders tekort dag om de wedstrijd nog opnieuw in te plannen.

De loting voor het vervolg van het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 31 januari!! De uitnodigingen volgen speodig!!! Enkel wanneer Koning Winter roet in het eten gaat gooien zal er gekeken worden naar een nieuwe nader te bepalen datum in februari voor de loting.

Op dit moment heeft zich pas één club op zeker geplaatst voor de volgende ronde. Dat is VV Leiden!! Hoewel niet alle clubs er even rooskleurig voor staan in de vijf poules is er nog geen enkele club uitgeschakeld dus het gaat er om spannen in januari.

Bij vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met Arie Koeman van Leidenamateurvoetbal, te bereiken op 06-85201699. Tenslotte wenst onze organisatie iedereen alvast fijne feestdagen toe en een zeer succesvol 2018. Bedankt voor alle support in het toernooi en graag tot januari!!