Het was afgelopen weekend noodzakelijk om te kiezen voor een algehele afgelasting voor West. Voordat deze beslissing genomen werd, is de KNVB druk bezig geweest om een goed beeld van de situatie in het westen te krijgen. Een overhaaste beslissing nemen betekent immers onnodige inkomstenderving voor veel verenigingen. In verband met de sneeuwval (gevallen in alle regio’s van West) waren de (kunst)grasvelden onbespeelbaar bij alle verenigingen. Hierdoor is de KNVB alsnog overgegaan tot een algehele afgelasting voor de zaterdag en zondag. Wanneer worden deze competitiewedstrijden ingehaald?

De competitieleiders zijn druk bezig om alle afgelaste wedstrijden weer in te plannen. De wedstrijden zullen in het weekend van 4/5 maart ingehaald worden. Wanneer er in dat weekend bekerwedstrijden staan ingepland, dan worden de competitiewedstrijden naar het eerstvolgende inhaalweekend na 4/5 maart verplaatst.

In het weekend van 25 en 26 februari stond er al een inhaalweekend gepland. Hier gaat het om de afgelaste wedstrijden van 28 en 29 januari. Voor zover ons bekend zijn dit de geplande inhaalwedstrijden (bron: KNVB):

Zaterdag

Derde divisie: Rijnsburgse Boys-IJsselmeervogels, Scheveningen-FC Rijnvogels, Quick Boys-Jong Volendam

Tweede klasse C: RCL-Valken’68

Vierde klasse A: Van Nispen-Wassenar, KSD/Marine-VVSB, FC Rijnland-WVC, Roodenburg-UDO

Vierde klasse C: Hazerswoudse Boys-Hertha, Rohda’76-Alphia

Zondag

Eerste klasse B: FC Boshuizen-TAC’90

Tweede klasse C: DOSR-Den Hoorn, ROAC-Groeneweg

Derde klasse A: ASC-Nicolaas Boys, KDO-WVC, Kickers’69-FC Rijnland, MMO-Van Nispen, Warmunda-Stompijk’92

Vierde klasse A: Roodenburg-Moordrecht, GOL Sport-ASW