Ook op een doordeweekse avond werd er her en der weer geoefend. Op dinsdagavond werd er vooral veel gescoord in Rijnsburg, Valkenburg en Lisserbroek. Enkel RCL en Foreholte, de tweedeklassers kwamen tegen elkaar uit, vonden het net niet en bleven dus steken op 0-0.

Een combinatieteam van tweede divisionist Rijnsburgse Boys maakte gehakt van een eveneens niet compleet Voorschoten’97 (za). Halverwege was het 3-0, maar de teller liep uiteindelijk op tot dubbele cijfers: 10-0. Jayson Halman scoorde driemaal en Maikey Parami en Cagri Kodalal kwamen tot twee treffers. Ook Max Hudepohl, Hidde Prijs en Dirk Jan van den Oever waren trefzeker. Voor wie deze pot echt nuttig was bleef een vraagteken. Valken’68 lijkt de zaken al aardig op de rails te hebben staan. De formatie van Arie van Duijn maakte korte metten met ROAC (5-1), nadat de Valkenburgers afgelopen weekend ook zondagtweedeklasser Teylingen eenvoudig opzij hadden gezet. De goals kwamen op naam van Chris de Lange, Niels Hogewoning (2), Danny Boere en Rody Redel.

Het tweede elftal van Valken’68 trainde eveneens niet en kreeg zondagderdeklasser ASC op bezoek. De Oegstgeestenaren verloren met 2-1 op ‘t Duyfrak. UVS klopte VUC met 3-2. In de Kikkerpolder lieten Tolga Karpuz, Nick Scheurwater en Thom de Vries de Hagenezen aftrappen. In Lisserbroek tenslotte demarreerde Kagia na rust weg van VEW. Na een ruststand van 2-2 werd het uiteindelijk 5-2 in het voordeel van de ploeg van Anton Wijsman. Joey van Beelen, Pascal Timmermans, Dorus van der Voort, Timo Sluijmer en Jesper Imanse lieten van zich spreken met doelpunten.