In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Frank van den Heuvel van de zondagtak van Voorschoten’97. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Hallo, ik ben Frank van den Heuvel, 27 jaar, geboren en getogen in Voorschoten. Werkzaam als schilder in Den Haag, waarbij ik de opleiding volg tot voorman.
Mijn voetballoopbaanIk ben op vierjarige leeftijd begonnen bij SVLV, de Voorschotense voetbalvereniging voor de fusie. Daarna mijn volledige jeugd doorgebracht op Voorschoten '97. Na de jeugd twee jaar deel uitgemaakt van de zaterdagselectie. Ik ben nu bezig met mijn zesde seizoen op de zondag.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Naast het voetbal volg ik de formule 1. En ik zwem erg graag.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeDe Vos, Da Vinci College Lammenschans en later het Visser 't Hooft Lyceum.
Amateurseizoen start later en eindigt laterPrima toch, als de KNVB bepaalt moet je het er maar mee doen. Zolang m'n vakantie maar niet in gevaar komt vind ik het best.
Mijn favoriete Nederlandse clubFeyenoord
Voorspelling top vijf EredivisieFeyenoord, PSV, Ajax, AZ, Utrecht.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Op plaats 1 was dat verreweg de promotiewedstrijd naar de tweede klasse tegen DOSR. Daarnaast heb ik iets uitgehaald in de A1-finale van het toernooi in België. We stonden 0-1 achter en die gasten waar we tegen speelden waren veel beter, het was een kansloos verhaal. Ik kreeg een doodschop en de wedstrijd lag eventjes stil waarbij er een opstootje ontstond. We kregen ook nog eens een rode kaart, dus de wedstrijd was over. Terwijl ik niets kon doen, liggend op het veld met een dikke knie, zag ik naast me de scheidsrechter staan met die rode kaart in z'n handen. Ik dacht maar één ding: die broek moet naar beneden! Voor een paar honderd man stond die gozer even een paar seconden in z'n witte ballenknijper! Ik kreeg ook direct een rode kaart, maar ik werd door velen als held ontvangen toen ik de tweede plaats in ontvangst mocht nemen.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Doorgroeien als voorman bij mijn huidige bedrijf, ik heb het erg naar mijn zin! Verder hoop ik lang van waarde te kunnen zijn voor de zondagselectie! Heb het heel erg naar mijn zin.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welEigenlijk niks joh! Zo nu en dan met een schuin oog naar de zaterdagafdeling.
Mooiste complex van de regioQuick Boys
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitAf en toe moet ik eens werken in het weekend. Maar de meeste tijd van het weekend deel ik met mijn vrienden. Zaterdag wat rustiger aan in de kroeg, want je weet vast wel hoe mijn trainer Huib van Oostrom Soede is. Zaterdag in het Wapen van Voorschoten is een nekschot voor jezelf, want dan kom je hem tegen haha.
Te triest voor woordenMensen die het allemaal zo goed weten. Kan ik niet zo goed tegen.
Dat vind ik nou humorLekker sarcastisch af en toe over het randje! Heerlijk!
Spijt vanZeg snel
Wat een afgangOpeningswedstrijd tegen avv Alphen werd iets van 1-6 ofzo! Vreselijk was dat.
Tweede KamerverkiezingenDenk dat Wilders een goede kans heeft dit jaar. Of we er beter op worden is een tweede.
Donald TrumpWat een gek zeg.
Mijn voorbije vakantieMet 11 man naar portugal geweest. Drie dagen festival, Porto en Lissabon, was top!
LevensmottoGeniet en ontspan.
Lekker dingGeraldine Kemper! Wat een beest van een wijf is dat zeg!
Zomer 2017Wederom met m'n vrienden, alleen staat er nog niets op de planning. Hoop dit keer buiten Europa te gaan.
Zou ik graag beter beheersenMijn emoties in het veld slaan zo nu en dan door. Ik ben er serieus mee bezig om dat te minderen, want het kost een hoop gele kaarten.
Dit bestel ik bij de snackbarRaspatat pinda en een broodje mexicano pinda.
Avondje uitAltijd
Deze muziek luister ik graagRadio Veronica 80's hits. De beste muziek die er is. Als ik ga stappen, zoek ik toch wel de techno feestjes op.
Lekkerste gerechtenLasagna
Beste en slechtste voetbalanalisten en waaromRene v/d Gijp! Wereldvent, leuk om naar te kijken! Die Daniël de Ridder, wat een gek is dat zeg. Lijkt wel een etalagepop van de WE. Zit helemaal niks in.
De verwachtingen voor de rest van het seizoenHelaas hebben we te veel onnodige punten laten liggen dit seizoen, waardoor we gewoon naar de middenmoot moeten kijken. Alleen rest ons nog de derde periode waar we met z'n allen voor willen knokken. Zou een hele mooie afsluiter zijn!
Dat wil ik graag nog even kwijtLeuk initatief van Leidenamateurvoetbal! Ga zo door en ik zie jullie weer snel langs de velden! Succes