In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Koos Habraken van FC Rijnland. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Ik ben Koos Habraken (28), geboren op 1 februari 1988 te Leiden, ik heb een eigen fietsenwinkel in Leiden, daarvoorafgaand Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast is mijn moeder altijd mijn trouwe supporter aan de zijlijn.
Mijn voetballoopbaanBegonnen bij Lugdunum bij de 5-jarigen t/m D-junioren, hierna de overstap naar UVS gemaakt. Na de C2, C1, B1 en A1 heb ik twee seizoenen nog bij de zondagselectie gespeeld, waarna ik vervolgens de overstap naar FC Boshuizen maakte. Na één jaar bij Boshuizen ben ik naar VV Udo overgestapt. Na drie seizoenen bij UDO ben ik 1,5 jaar gestopt en ik heb hierna toch weer de draad opgepakt bij UDO. Na 1,5 jaar UDO vervolgens dit seizoen bij FC Rijnland beland.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Wat drinken of eten met vrienden, film/serie kijken en muziek luisteren.
Benoem je sterke en zwakke puntenGoed communiceren, veel tweede ballen oprapen, maar helaas ben ik geen marathonloper en ik heb ook nog nooit de topscorerbeker gewonnen.
Mijn cluppie in de EredivisieAjax
Welke speler verafschuw je en bij welk team lik je de vinger afHet Liverpool onder Jürgen Klopp is super om naar te kijken. De spelers die ik verafschuw zijn de spelers die echt het duel in gaan om iemand zwaar te blesseren. Een Nigel de Jong die twee keer iemand z'n been breekt of een Rachid Bouaouzan die Niels Kokmeijer blijvend verminkt schopt. Afschuwelijk om te zien en ook nog eens onnodig.
Welke trainer is je het meest bijgebleven en waarom Het plezier wat Arnold Overdijk op de training bracht bij UVS in goede en slechte tijden en of er nou veel of weinig mensen waren op de training: het was altijd gezellig.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioVorig seizoen ben ik met UDO bij Altior geweest en ik vond het nieuwbouwcomplex daar toch wel heel erg mooi. Maar als ik historisch ga kijken, vind ik het voetbalcomplex van ASC toch wel erg bijzonder. De locatie midden in een woonwijk met een echt oud clubhuis, zoals dat vroeger heel normaal was, maakt het voor mij toch wel speciaal om daar te mogen spelen.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds De Europa Cup 1 winst van Ajax in 1995, kampioen worden met FC Boshuizen en toch wel de goal van Dennis Bergkamp in de kwartfinale tegen Argentinië.
Waar heb je niets mee op binnen de voetballerij De opmars van de Chinese voetbalcompetitie
Voorspel de finale van de Champions League en van de Europe LeagueBorussia Dortmund - Real Madrid
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welM'n oude clubs UDO, FC Boshuizen, UVS en Lugdunum.
Leukste kroeg van LeidenDe Re-spons
Avondje uitVaak toch wel de Millers in Den Haag
Dat vind ik nou humorLouis Van Gaal bij Manchester United met z'n mooie Engelse uitspraak.
Te triest voor woordenScheidsrechters die een wedstrijd bewust compleet beïnvloeden.
Zwaarder bestraffen Die Chinees die bij ADO aan het roer staat.
De drie bullenbakken van de tvVoetbal Inside, natuurlijk met Johan, Rene en Hansie Hansie.
Vakantieland en mooiste stad ooit geweestSpanje, Barcelona
LevensmottoGenieten zolang het kan
Lekker dingMila Kunis
Je all-time top 5 favoriete muzieknummersMichael Jackson: Beat It en Thriller, André Hazes: Kleine Jongen, Marco Borsato: Mooi en Nielson: Weet je wat het is
Zou ik graag beter beheersenDe Spaanse taal
Mooiste plekje in NederlandOp een boot meedoen met de Leidsche peurbakkentocht.
De mooiste autoRolls Royce Phantom
Verschrikkelijk overgewaardeerdDonald Trump als president
Plannen voor 2017Gezond blijven en met FC Rijnland een plek in de nacompetitie afdwingen.
Dat wil ik graag nog even kwijtIk hoop dat MMO wel in de competitie blijft, want het uitje met de boot terug vanuit Hoogmade weer naar Leiden is toch wel fantastisch en dat doe ik volgend seizoen graag nog een keer.