In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer zijn is Timo Lichtenbeld van UDO aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Ik ben Timo Lichtenbeld, geboren op 27 December 1996 en nu 20 jaar oud. Ik woon in Oegstgeest met mijn vader en broertje Niels. Ik studeer aan de PABO in Leiden en zit nu in mijn laatste jaar. Naast mijn studie werk ik in de horeca bij La France in Oegstgeest en bij de Kaagsociëteit in Warmond.
Mijn voetballoopbaanIk voetbal al mijn hele leven bij UDO. Begonnen bij de Ukkies van Wout toen ik 5 was en sindsdien eigenlijk niet meer weggeweest van de club. Ik heb alle jeugdelftallen gehad en ga nu mijn derde jaar bij de selectie in.
Wat zijn je passies/hobby’s naast het voetbal Ik geef voetbaltraining op de club. Zelf heb ik altijd goede trainers gehad bij UDO en ik vind dat dat voor alle leden hoort te gelden. Daarom geef ik twee keer in de week training aan de O-11 2/3 van UDO. Naast het voetbal vind ik het heerlijk om met wat vrienden af te spreken en de stad in te gaan of thuis wat te hangen met een goede film.
Toekomst van het Nederlandse voetbalNiet meer zoals het was, en dat zal het ook nooit meer worden. We zijn ingehaald door landen als Engeland, Spanje en Duitsland. Ik denk dat het tijd wordt om dat te accepteren en te genieten van de Nederlandse competitie zoals hij nu is. Niet hoogstaand maar wel vermakelijk.
Oranje op het WK 2018Als Dickie Advocaat naar het WK wil in 2018, zou ik maar snel proberen om aan kaartjes te komen. Met dit dolende en kwalitatief magere Oranje verwacht ik niet dat we erbij zijn in 2018.
Mooiste buitenlandse ploegEverton
Favoriete spelerLord Bendtner
Winnaar EredivisieAjax
Beste vijf spelers in de Eredivisie van dit momentHakim Ziyech, Nicolai Jorgensen, Klaas-Jan Huntelaar, Marco van Ginkel en Stijn Schaars
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Het winnen van de NKS beker met de D1 van UDO staat op 1. We hadden een goed team en werden net geen kampioen in de eerste klasse. Voor UDO begrippen een knappe prestatie. Wel speelden we op het finaletoernooi van de NKS beker en wonnen de beker door te winnen van RKAVV en Haaglandia. Alles klopte dat jaar. Natuurlijk was mijn debuut in het eerste bij UDO ook een mooi moment. En laat ik dan als derde sportmoment de wedstrijd Ajax -Twente noemen van 15 mei 2011. Wat een ontlading was dat!
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten IK ben benieuwd wat er volgend jaar allemaal staat te gebeuren op de Voscuyl. De fusie staat voor de deur en ik heb het idee dat er hard gewerkt wordt om een goed georganiseerde start te kunnen maken. De plannen zijn groot voor de nieuwe club en ik heb er stiekem wel zin in. Maar eerst dit seizoen met UDO nog even knallen. Ik ben nog jong, dus wat er verder gebeurt zie ik wel.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welDe buren van v.v. Oegstgeest volg ik wel. En verder de clubs waar vrienden spelen als Docos, SJC, Noordwijk en Foreholte.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitOp vrijdagavond werk ik. Zaterdagochtend ga ik meestal wel wat eerder naar de club toe. Vast een jeugdwedstrijdje kijken en af en toe een wedstrijd fluiten. Zaterdagmiddag staat natuurlijk in het teken van mijn eigen voetbal. Eerst spelen en daarna nog even een biertje op de club. Vaak gaat een groot deel van het team gezamenlijk wat eten en daarna nog even naar de stad of plaatselijke kroeg. Zondag ben ik vaak weer aan het werk of probeer ik wat aan de studie te doen. Helaas blijft dit vaak bij proberen.
Dat vind ik nou humorKleedkamergrappen
Dat zou ik nou nooit doenVrienden laten zitten
Mijn lievelingsgerechtCurry
Mijn favoriete plekje in de regio LeidenEen verwarmd terras
RokenZonde van je lijf
Laatste film die ik zagShooter
Mijn afgelopen vakantie tijdens de zomermaandenWerken, Werken, Werken en af en toe genieten van de zon.
LevensmottoHeb ik niet echt. Maar uiteindelijk moet je er zelf iets van maken en is het leven te kort om altijd maar serieus te zijn.
Lekker dingDe zus van 3 van mijn teamgenootjes.
Ik geloof inHeel veel, maar niet in iets religieus.
MuziekSkyradio is een relaxte zender. Ik vind alles best.
Wat ik over zou willen doenMijn laatste jaar in de A'tjes bij UDO. Je laatste jaar als jeugdspeler hoort een feest te zijn. Helaas was het seizoen bij ons een aaneenschakeling van gezeur, ruzie en te weinig spelers.
Zou ik graag beter beheersenWat niet.
UDO eindigt dit seizoen op plaatsLastig te zeggen. Ik hoop dat we dit seizoen een degelijke middenmoter kunnen zijn met een plek in het linkerrijtje.
Verschrikkelijk overgewaardeerdKoen Sijlmans
Dan jouw voorspelling voor komend weekend: SC Heerenveen-AjaxWordt een lastig potje, maar Ajax wint. Ik hoop dat Keizer het snel aan de praat krijgt, anders ben ik bang dat het ten koste gaat van zijn eigen positie. Persoonlijk zie ik liever Bergkamp verdwijnen.
Dat wil ik graag nog even kwijtTof dat jullie doorgaan. Ik lees de stukjes met veel plezier en hoop dat er bedrijven zijn die jullie willen steunen!