‘Wat goed is, moet blijven!’ Onder dit motto organiseert de afdeling G-voetbal van UVS voor de 26ste (!) keer dit supergezellige mixtoernooi. Op zaterdag 27 mei a.s. van 12.00 tot 18.00 uur wordt er gevoetbald en feest gevierd. Vanaf 16.00 uur volgt de prijsuitreiking met voor de winnaar de Johan Kwestro Wisselbokaal. Verder worden de winnaars van de Dick Kikkert Trofee, de meest waardevolle speler van het seizoen, en de Wil de Vos Trofee, beste keeper van het seizoen, bekend gemaakt.

Na de wedstrijden is er weer de traditionele disco. Tijdens dit toernooi zijn ook de discogangers van VTV en bewoners van de diverse Gezins Vervangende Tehuizen onze gasten. De deelnemende teams zijn als vanouds: Swetterhage, Rooy-Rakkers, VTV Leiden, Leidsche Boys, FC Boshuizen en 3 UVS-teams aangevuld met spelers en trainers van de diverse reguliere teams!

Dit toernooi wordt weer mogelijk gemaakt door de nodige sponsors en begunstigers. Kom langs en ervaar de sfeer, de gezelligheid en natuurlijk de inzet van de mannen en vrouwen!