Inmiddels zijn de voorbereidingen en de inschrijvingen in volle gang voor de 12e editie voor de keepersdag Duin en Bollenstreek. Deze keepersdag is een unieke samenwerking tussen de voetbal verenigingen Ter Leede, VVSB Quick Boys,  FC Lisse en Foreholte.

Op deze dag kunnen kinderen van 7 t/m 15 jaar proeven en ruiken aan de diverse elementen van het keepersvak. De dag wordt begeleid door keeperstrainers uit de hele bollenstreek en is door de samenwerking uniek te noemen. Dat we inmiddels de 12e editie gaan volmaken bewijst dat de kinderen en ook ouders dat ook echt ervaren. Gedurende de dag ligt er geen druk op de kinderen maar proberen we vooral in een leuke sfeer de diverse keepers skills te trainen. De dag loopt van 9.00uur en is afgelopen rond 16.30 uur. Dit jaar wordt de dag gehouden op sportpark ‘de Roodemolen’ van Ter Leede in Sassenheim.

Alles is geregeld voor de kinderen van drinken tot lunch en ze ontvangen gedurende de dag altijd nog wel wat extra’s maar bovenal de cadeautjes op het einde van de dag is ook een hoogtepuntje. Kinderen van de betreffende clubs kunnen inschrijven en doen een bijdrage van € 10,00 en kinderen van andere verenigingen zijn natuurlijk ook welkom. Zij kunnen deelnemen tegen een bijdrage van €20,00.

We hebben plaats voor 120 kinderen, op dit moment zijn er nog plaatsen ter beschikking. We zijn gewend dat er vooral op einde van de inschrijvingstermijn, dat is dit jaar 7 oktober, nog vele mensen aankloppen. Maar vol is vol dus wees er snel bij!

Inschrijven kan via de site http://www.keepersdag.eu

De organisatie

Mobiel nummer: 06-52380497