Districtsbeker- ,,We moesten echt aan de bak tegen een tweedeklasser en dat hebben we gedaan. Dikke complimenten voor mijn spelers want je kegelt toch DSO uit de beker dat een klasse hoger speelt.” Het is duidelijk dat trainer Mo Bougrine met een heel tevreden gevoel terugkijkt op de wedstrijd die in 0-0 eindigde.

,,Natuurlijk leunden we meer dan gebruikelijk achterover. We hadden al gehoord dat DSO twee fantastische buitenspelers heeft en ook een middenveld dat over de nodige kwaliteiten beschikt. Voorzichtig voetballend hebben we knap de nul gehouden. Dat we dat blijken te kunnen bleek vorige week ook tegen Warmunda. DSO kreeg verrassend weinig mogelijkheden, mede door uitblinker Laurent Coopmans die als back echt stond te verdedigen als een beest. Toegegeven, ook wij hadden aanvallend weinig in de melk te brokkelen, maar wij hoefden niet zo nodig. Ook bleek dat er best wel rek zit in onze ploeg. Het wisselvallige zou ik er graag uit krijgen, maar we hebben nu twee goede wedstrijden achter elkaar gespeeld.”

Penalty’s moesten de beslissing brengen en daarin bleek de thuisploeg de sterkste. DSO miste er twee waar ASC er vier feilloos in schoot. Teije Rutten schoot zijn club uiteindelijk vanaf de stip naar de volgende ronde. Het is een knappe prestatie van de roodzwarten en geeft vertrouwen voor de competitie. ,,De organisatie stond er, iedereen speelde met het hart  en zo wil ik het ook zondag tegen Stompwijk zien”, sprak Bougrine afsluitende woorden.